neznan uporabnik
28. jan 2009 9:37
Zmotili ste se, ni šlo za podvojene osebnosti, kelly in filip10 sva mož in žena. Sedaj res pišem pod ženino prijavo, ker ste mojo blokirali. Žena je napisala par dobrih misli v pobudo, da se pozimi pomisli tudi na tiste, ki jih zebe v snegu in so jo nekateri napadli. Zato sem se vključil jaz, branil čast svoje žene in jo podprl - zanimivo, sam nisem doživel kritike. Najbrž, ker sem moški :) Na forumu nam ni potrebno razkrivati svojih sorodstvenih vezi, kolikor je meni znano. Ampak ne skbite, vsa najina sporočila sva izbrisala in se na ta forum zagotovo ne bova vračala, ni vredno. Opravičujeva se vsem, ki ste nama poslali zasebna sporočila za nalepke od Mercatorja (jaz sem napisal, da jih ima žena veliko in bi jih z veseljem podarila), vendar so mi neupravičeno blokirali pošiljanje sporočil. Hvala :) P.S.: Predlagam, da raje izbrišete sporočila, ki vsebujejo nasilne in žaljive komentarje in takih je kar nekaj. Pa lep pozdrav in ne trudite se z odgovori, ker na to stran ne prideva več. kelly