27. jan 2009 18:26
očitno povsod sneži sam pri nas ne... angie
27. jan 2009 18:26
očitno povsod sneži sam pri nas ne... angie
27. jan 2009 18:27
kelly ima pač danes slab dan, se tudi tam v forumu o kosilih malo pridušala, da se ljudje sploh ne obnašajo v skladu z recesijo
Sicer pa ta moker gravž pri nas še kar pada
27. jan 2009 18:30
tudi pri temi o kuhanju z damijanom nekej kelly ni všeč...ampak jutri bo nov dan, morda s soncem obsijan in bo tudi kelly boljše volje. angie
27. jan 2009 18:35
sem videla pravkar, ja...pri nas pravijo takim, ki jim nič ni prav, da "jim je koža na riti pretesna, pa drečkljajo"...
27. jan 2009 18:36
Pri nas je pa že nehalo. Celo nekaj se ga je prijelo. Če ne bo spet začelo snežit, bo jutri čofta
27. jan 2009 18:46
pr nas pa cel celll dan pada dež
27. jan 2009 18:48
Nola, od tebe nisem vajen takega pisanja:
27. jan 2009 18:54
Tudi pri nas je kar nekaj snega zapadlo ... to je bilo super, dokler ga ni blo treba kidat ;) hehe, pa smo tut to preživeli :D naj le pada... mogoče pa ju3 izpit odpade, ko profesorce ne bo ;) ( ah... moje želje ;) ) Petya
27. jan 2009 18:56
Jau, joj, sama žlausa, kamorkoli pogledaš. Sem šla popoldan na sestanek, deset minut hoje, evo, v čevljih luža, hlače mokre do kolen in čez...... Mogoče bo čez noč bolje, pa bo taprau sneg, ne ta čobodra....
kelly je napisal/a: |
živalim v gozd nesem hrano, pticam dajem zrna, itd. srečno vsem! kelly |
In ker hrane zagotovo ni za vse živali v gozdu, se začne neusmiljen boj za obstanek, močnejše živali se spravijo na šibkejši, ki obležijo vse krvave, z razmesarjenimi grli in razparanimi trebuhi v okrvavljenem snegu, ob njih pa se veselo mastijo s hrano, ki jo je prinesla nesebična kelly, zmagovalci.....
lp
cervus
27. jan 2009 18:58
Ja no, saj komunalci tudi niso vajeni snega v januarju, a ne?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Jagodni cmoki z makovim sladoledom
Odlično hitro kosilo