28. jan 2009 7:33
Pri nas v Velenju pa ni niti centimetra snega. Super, da ni treba kidat.
Sonja
28. jan 2009 7:33
Pri nas v Velenju pa ni niti centimetra snega. Super, da ni treba kidat.
Sonjaneznan uporabnik
28. jan 2009 9:37
Zmotili ste se, ni šlo za podvojene osebnosti, kelly in filip10 sva mož in žena. Sedaj res pišem pod ženino prijavo, ker ste mojo blokirali. Žena je napisala par dobrih misli v pobudo, da se pozimi pomisli tudi na tiste, ki jih zebe v snegu in so jo nekateri napadli. Zato sem se vključil jaz, branil čast svoje žene in jo podprl - zanimivo, sam nisem doživel kritike. Najbrž, ker sem moški :) Na forumu nam ni potrebno razkrivati svojih sorodstvenih vezi, kolikor je meni znano. Ampak ne skbite, vsa najina sporočila sva izbrisala in se na ta forum zagotovo ne bova vračala, ni vredno. Opravičujeva se vsem, ki ste nama poslali zasebna sporočila za nalepke od Mercatorja (jaz sem napisal, da jih ima žena veliko in bi jih z veseljem podarila), vendar so mi neupravičeno blokirali pošiljanje sporočil. Hvala :) P.S.: Predlagam, da raje izbrišete sporočila, ki vsebujejo nasilne in žaljive komentarje in takih je kar nekaj. Pa lep pozdrav in ne trudite se z odgovori, ker na to stran ne prideva več. kelly
28. jan 2009 9:41
kako lepo, da so še vitezi na svetu
Ognjič
28. jan 2009 9:52
kelly je napisal/a: |
... Ampak ne skbite, vsa najina sporočila sva izbrisala ..... kelly |
Meni ni všeč, da lahko brišeš tudi stara sporočila, kajti potem odzivi nanj izvisijo in sila trapasto izpadejo . Spreminjanje, to ja, tudi če se v takem primeru vsebina pobriše, ostane zabeležno, da je nekaj tam napisano bilo.
Mislim, da bi smelo biti dovoljeno brisati le tiste prispevke, na katere ni še nihče odgovoril.
Cila
28. jan 2009 10:40
rimljanka je napisal/a: | ||
Odvisno je, kje je hišica....je blizu nje kakšno drevo? So v bližćžini mački? Jih do zdaj še nikoli nisi hranila? Jih hranijo vsi sosedi? kdaj si hišico postavila, ko je bilo zunaj plus 4 in brez snega? Si v mestu ali na vasi, strnjeno naselje ali bolj na samoti..... malo povej, pa ti bom lažje odgovorila, vsaj verjeten razlog navedla. [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje |
28. jan 2009 10:48
Da se navežem na temo: svetujte mi, kateri čevlji (poleg gumijastih škornjev) ne premočijo v tej plundri? PS: Samo "goretex" ne bo dovolj, ker taeni s tem nazivom vseeno premočijo. sara
28. jan 2009 10:57
Sara - meni osebno, so najboljše "skibucke". Ne vem, kje sem jih kupila, sicer so iz semiša, vendar ko sem jih kupovala sem bila pozorna na to, da imajo debel (visok) podplat. Sicer niso za h krilcu ali elegantiš plašču ali hlačami - nog pa nimam mokrih. :) Moycaa
28. jan 2009 12:06
kelly je napisal/a: |
Zmotili ste se, ni šlo za podvojene osebnosti, kelly in filip10 sva mož in žena. Sedaj res pišem pod ženino prijavo, ker ste mojo blokirali. Žena je napisala par dobrih misli v pobudo, da se pozimi pomisli tudi na tiste, ki jih zebe v snegu in so jo nekateri napadli. Zato sem se vključil jaz, branil čast svoje žene in jo podprl - zanimivo, sam nisem doživel kritike. Najbrž, ker sem moški :) Na forumu nam ni potrebno razkrivati svojih sorodstvenih vezi, kolikor je meni znano. Ampak ne skbite, vsa najina sporočila sva izbrisala in se na ta forum zagotovo ne bova vračala, ni vredno. Opravičujeva se vsem, ki ste nama poslali zasebna sporočila za nalepke od Mercatorja (jaz sem napisal, da jih ima žena veliko in bi jih z veseljem podarila), vendar so mi neupravičeno blokirali pošiljanje sporočil. Hvala :) P.S.: Predlagam, da raje izbrišete sporočila, ki vsebujejo nasilne in žaljive komentarje in takih je kar nekaj. Pa lep pozdrav in ne trudite se z odgovori, ker na to stran ne prideva več. kelly |
Zanimivo, kajne? Namreč, na šesti strani je bil dopis:
filip10 je napisal/a: |
Morda se Kelly vrne na forum, ker bi moja žena z njo z veseljem poklepetala, saj imata zelo podobne nazore. filip10 |
Če me pa kaj res razjezi, sta pa to laganje in hinavščina.
Dobr, vem, smetim temo - ampak se mi zdi, da jo še bolj smetijo tisti, ki lažejo in imajo vse za norca.
LP
cervus
28. jan 2009 13:34
Cila je napisal/a: | ||
Meni ni všeč, da lahko brišeš tudi stara sporočila, kajti potem odzivi nanj izvisijo in sila trapasto izpadejo . Spreminjanje, to ja, tudi če se v takem primeru vsebina pobriše, ostane zabeležno, da je nekaj tam napisano bilo.
Mislim, da bi smelo biti dovoljeno brisati le tiste prispevke, na katere ni še nihče odgovoril.
Cila |
Potem jih ne bi smelo biti dovoljeno popravljati, ker potem lahko porpaviš sporočilo v... hmmmmmm.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
28. jan 2009 13:37
elaphus je napisal/a: | ||||
Zanimivo, kajne? Namreč, na šesti strani je bil dopis:
Če me pa kaj res razjezi, sta pa to laganje in hinavščina. Dobr, vem, smetim temo - ampak se mi zdi, da jo še bolj smetijo tisti, ki lažejo in imajo vse za norca. LP cervus |
Res je, lagal je in zavajal s podatki pri prijavi. Tudi jaz zdaj smetim forum, a internet je postal prav zoprn kraj, kjer vsak misli da je anonimen. Želel sem le povedati, da se nehajte delati norca, prizadeti oditi in se vrniti potem pod drugim, lažnim imenom.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Juha iz čičerike in rožmarina
Slivove rožice