Kmalu bo sinček dopolnil 2 leti in spekla bom tortico doma. Rada bi mu jo okrasila s kakšno slikico, pa ne vem kje se dajo slike natisniti na jedilni papir. Zelo bom vesela vaših informacij...
Lep pozdrav!
žana
Kmalu bo sinček dopolnil 2 leti in spekla bom tortico doma. Rada bi mu jo okrasila s kakšno slikico, pa ne vem kje se dajo slike natisniti na jedilni papir. Zelo bom vesela vaših informacij...
Lep pozdrav!
žana
25. jan 2009 20:47
Na hostijo ti natisnejo katerokoli sličico v trgovini Pekarne Vrhnika na Brnčičevi v Ljubljani.
Tu se je tudi govorilo o tem:
sašaneznan uporabnik
25. jan 2009 23:20
To delajo tudi v trgovini E.Leclerc v Ljubljani na Rudniku - na oddelku s torticami. Naredijo super, prinesete fotografijo npr. nekega junaka iz risank in naredijo točno tako kot na fotografiji - super je videti! kellyneznan uporabnik
26. jan 2009 15:35
Ksenjako, žal ne vem cene. Mi smo dali nazadnje nekaj mesecev nazaj tja naredit eno tako s fotografijo in vedno odlično izpadejo, okusne in profesionalen torte na videz, ampak žal se cen ne spomnim - nimam pa v spominu, da bi bilo kaj posebnega (ali posebej drago ali kaj cenej kot drugod, ker to se mi po mojem spomnila, če bi bila kakšna odstopajoča cena). Pokliite v Leclerc na oddelek slaščic in vam bodo sigurno z veseljem pomagali z informacijami. kellyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava solata
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način