Sem novopečeni naročnik Plus paketa in sem prav navdušena nad možnostmi, ki jih ponuja. Zelo uporabno in zelo zelo luštkano oblikovano!
Lonja
Sem novopečeni naročnik Plus paketa in sem prav navdušena nad možnostmi, ki jih ponuja. Zelo uporabno in zelo zelo luštkano oblikovano!
Lonja
21. mar 2003 12:16
Pozdravljena, Lonja! Lenca lenca
21. mar 2003 12:45
Malo prebiram stare teme na forumu Recepti/nasveti, kjer se skriva cel kup (vsaj na videz) super receptov in bi jih bilo res fino počas pospravt (sortirat) v zbirko, kot je Jernej že nekajkrat namignil. A je potrebna kakšna privolitev prvotnega avtorja, če recept najprej preizkusiš, še kaj popraviš ali izboljšaš in ga potem uvrstiš v zbirko? Lp Lenci in vsem ostalim! Lonja
21. mar 2003 13:53
Hvala Lonja. Trudimo se, da strani razvijamo naprej in to v uporabnem smislu, ne z dodajanjem Flash animacij. Nekatere stvari so za vse (kot so zdaj narejena zasebna sporočila), nekatere pa so samo za člane Plus paketa. Storitev bo torej vedno več in upam, da bodo vedno boljše, ne obratno. Torej boste imeli vedno več Stare recepte je najbolje, da tisti, ki jih je napisal, pošlje v bazo. Bazo smo precej dodelali, da se lahko v vsakem trenutku vidi, kako je s poslanim receptom in po popravkih tudi, kdaj bo objavljen. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
21. mar 2003 13:54
Lonja zdravo, če si pripravljena recept preizkusiti, pa izboljšati in ga nato še natipkati v bazo, ti bomo sigurno glasno za LP BojanKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Burger s Kraljevo fit štručko