Navdušena

lonja  

član od: 20.3.2003

sporočila: 26

tema odprta - 21. mar 2003 10:22 | ogledi: 2.060 | odgovori: 4

Sem novopečeni naročnik Plus paketa in sem prav navdušena nad možnostmi, ki jih ponuja. Zelo uporabno in zelo zelo luštkano oblikovano!

Lonja

lenca58  

član od: 16.7.2002

sporočila: 131

21. mar 2003 12:16

Pozdravljena, Lonja! Lenca lenca

lonja  

član od: 20.3.2003

sporočila: 26

21. mar 2003 12:45

Malo prebiram stare teme na forumu Recepti/nasveti, kjer se skriva cel kup (vsaj na videz) super receptov in bi jih bilo res fino počas pospravt (sortirat) v zbirko, kot je Jernej že nekajkrat namignil. A je potrebna kakšna privolitev prvotnega avtorja, če recept najprej preizkusiš, še kaj popraviš ali izboljšaš in ga potem uvrstiš v zbirko? Lp Lenci in vsem ostalim! Lonja

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

21. mar 2003 13:53

Hvala Lonja. Trudimo se, da strani razvijamo naprej in to v uporabnem smislu, ne z dodajanjem Flash animacij. Nekatere stvari so za vse (kot so zdaj narejena zasebna sporočila), nekatere pa so samo za člane Plus paketa. Storitev bo torej vedno več in upam, da bodo vedno boljše, ne obratno. Torej boste imeli vedno več Stare recepte je najbolje, da tisti, ki jih je napisal, pošlje v bazo. Bazo smo precej dodelali, da se lahko v vsakem trenutku vidi, kako je s poslanim receptom in po popravkih tudi, kdaj bo objavljen. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

21. mar 2003 13:54

Lonja zdravo, če si pripravljena recept preizkusiti, pa izboljšati in ga nato še natipkati v bazo, ti bomo sigurno glasno za LP Bojan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti