Lasišče

nina88  

član od: 6.3.2007

sporočila: 66

tema odprta - 23. jan 2009 9:16 | ogledi: 1.856 | odgovori: 7

Pozdrav!

Imam mastno(zelo) lasišče, poleg tega še masten prhlajaj in lasišče me srbi ko se zmasti. Tudi občasno imam obdobja ko mi izpadajo lasje.

Zanima me če smem uporablajtai brezovo vodo in DM ki jo naneseš na lase in 5min masiraš ter potem spereš. Mi lahko to še bolj zmasti lase?

Rada bi si tudi kupila ricinusovo olje, ki ga vtreš v lasišče, pokriješ z brisačo, in naslednji dan umiješ lase. Baje pomaga pri izpadanju in da začnejo rasti tudi novi laski. Zanima me če smem jaz to uporabljati, glede na moje mastno lasišče?

lp

Nina

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

23. jan 2009 9:22

Jaz si lase občasno namažem z ricinovim oljem, pa se mi lasje tudi hitro zmastijo. Zadeva je taka, da so zjutraj lasje "skoraj" suhi. Probaj. Jaz lase kar v bombažno plenico zavijem, za vsak slučaj še na povštr dam eno mehko brisačo, zjutraj pa operem s šamponom, ki ga uporabljam običajno.

Ognjič

nina88  

član od: 6.3.2007

sporočila: 66

23. jan 2009 9:58

Ksenija kje pa lahko kupim ta šampon in ampule in koliko stane? Nina

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

23. jan 2009 10:48

Meni pri teh težavah pomaga avonov šampon proti prhlaju z oljem čajevca .

Bernarda

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. jan 2009 11:12

Bi rekla, da se na zunaj vedno nekako pozna dogajanje "od znotraj". Mastni lasje niso mastni kar sami od sebe, ampak so posledica neke presnove, ta je pa posledica spet nekega drugega dogajanja v človeku. Tudi nemogoče, da se zgolj lasišče masti - kaj pa ostala koža? S tistim ricinusom si kakega haska ne boš naredila, škodovalo ravno ne bo. Se boš pa malo zamotila..... Ampak, draga kolegica, nekako se mi zdi, da zate (se referiram na nekaj tvojih zadnjih vprašanj) nekako ni ta pravi trenutek, da se "zamotiš" z vtiranjem ricinusa na glavo. Lepo globoko zajemi zrak, umiri se, izdhni (fino izstisni zrak ven) in potem to ponavljaj....in si postavi prioritete v življenju in ko bodo prioritete postavljene, boš tudi te mastne lase v hodu rešila. Vendelina jr.

bina  

član od: 13.12.2002

sporočila: 186

23. jan 2009 11:15

Imela sem enake težave, pa sem v lekarni kupila vichy-ev šampon, ki deluje na vse kar si napisala (srbeče lasišče, mastni lasje in prhljaj). Stane okoli 10 eur. Ta mi je resnično pomagal. lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti