23. feb 2011 14:10
Uauu, hudo. Komaj čakam na malo bolj toplo vreme, čeprav smo letos že odprli sezono - ko je prišlo na 17°C.
lp,
vanjatajnsek
23. feb 2011 14:10
Uauu, hudo. Komaj čakam na malo bolj toplo vreme, čeprav smo letos že odprli sezono - ko je prišlo na 17°C.
lp,
vanjatajnsek
23. feb 2011 19:53
, vanjatanjsek, moj Človek se vozi pri 1°C, z burjo....
lp
mzm
23. feb 2011 20:36
Dobra, dobra ....upejmo, da bomo pr 81ih še tkole divjal z vetrom v laseh, da ne bo preveč revma trgala (no vsaj s tem namenom se ne vozim pri temperaturah pod ledenih 15 stopinj) Ninja24
23. feb 2011 20:59
mišzmoke je napisal/a: |
Za vse, ki še imajo sanje (in za tiste, ki poleti takoj spoznajo veselega motorista) lp p.s. na žalost ni prevoda, a se razume tudi brez besed
|
23. feb 2011 21:25
ibiza, !
Pa veš, kako poleti spoznaš veselega motorista: mušice ima v zobeh!!
lp
mzm
23. feb 2011 21:32
mišzmoke je napisal/a: |
ibiza, ! Pa veš, kako poleti spoznaš veselega motorista: mušice ima v zobeh!! lp mzm |
24. feb 2011 17:43
Ninja24 je napisal/a: |
Dobra, dobra ....upejmo, da bomo pr 81ih še tkole divjal z vetrom v laseh, da ne bo preveč revma trgala (no vsaj s tem namenom se ne vozim pri temperaturah pod ledenih 15 stopinj) Ninja24 |
Mama mojega prijatelja je svetovala takole: ko si kupiš motor, odpri obenem še varčevalni račun s skladom za toplice.
nola
24. feb 2011 18:29
nola je napisal/a: | ||
Mama mojega prijatelja je svetovala takole: ko si kupiš motor, odpri obenem še varčevalni račun s skladom za toplice. nola |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sadne rezine s slivami
Domači Ferrero Rocher