Ojla!Prosil bi za kakšen nasvet glede moje sestrične!Je zelo vredu punca in tudi na pogled dobrega videza,rad bi ji pomagal in ji svetoval tako,da me bo razumela in končno dojela,da ne dela prav in da si lahko uniči življenje.Ima namreč fanta s katerim je najmanj 3x nehala saj jo znova in znova prepričal,ad se bo spremenil.Od tega pa seveda ni bilo nič,vse skupaj se je ponavljalo in še vedno se jevideval z drugimi in pijančeval,medtem,ko ga je ona pridno čakala doma.Tudi kadar sta nehala,jo je ta zlahka prepričal,naj se vrne in da tega ne bo več počel.Ker ni več rosno mlada se bojim,da si bo tako uničila življenje.Moški se nemalokrat ozrejo za njo in ni jih bilo malo,ki so jo hoteli bolje spoznati.Ona pa nikomur ni dala niti priložnosti.Ker jo imam rad kot sestrično in dobro prijateljico,bi ji rad pomagal.Večkrat sem ji skušal razložiti,da taka zveza ne pelje nikamor,a ona trdi,da ne bo drugega našla in ga imela tako rada kakor tega fanta.Žalostno,vem,vendar ne najdem načina kako bi ji razložil,da tako ne bo mogla živeti.
masaj