22. jan 2009 15:23
Katarina K je napisal/a: |
Ja to me zanima, v čem so taki otroci posebni ali pa si njihovi starši mislijo, da so posebni. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ |
22. jan 2009 15:23
Katarina K je napisal/a: |
Ja to me zanima, v čem so taki otroci posebni ali pa si njihovi starši mislijo, da so posebni. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ |
22. jan 2009 15:34
ja to si pa lepo napisala, ma sem pa jaz slabo vprašala, sem mislila, da je na tisti dan kakšna astrološka posebnost. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
22. jan 2009 15:35
Saj je vsak otrok poseben, kajne. Meni je pa vse jasno, bi se pač radi dobili, tako kot se dobivajo na primer družine s trojčki ali pa družine, ki imajo enak priimek (pri nas se vsako leto dobijo Novaki). Samo da se družijo in kakšno rečejo. LP, Barbra
22. jan 2009 16:42
kruhy je napisal/a: |
Jah....zapnete se za vsako besedo. Upam, Katarina K, da si razumela kaj sem hotela povedati, strokovno razlago pa prepuščam drugim. kruhy |
Zapnemo za vsako besedo? No, poprava napačnih podatkov (ki, mimogrede, sodijo v splošno izobrazbo - o sončnih in luninih mrkih se učijo otroci v sedmem in devetem razredu devetletke) zame nikakor ni "zapenjanje". Poleg tega, če rečeš, da se sončni mrki pojavljajo pogosteje, to nikakor ni strokovna razlaga. Če pa je, je pa potem strokovna razlaga tudi ugotovitev, da se pojavijo enkrat na sto let. Zato je napačna trditev, kruhy, da strokovno razlago prepuščaš drugim.
LP
P.s. Veselo pričakujem, da bom dobila spet kako pod nos v stilu, ki se zadnje čase prakticira na forumih. Torej izjavljam že zdaj: svoje sem povedala, ne mislim se tule več oglašati, čeprav bo mogoče padla kakšna grenka na moj račun. Če pa ne bo, pa toliko bolje.
cervus
22. jan 2009 17:07
se strinjam z elaphus . poleg tega tudi pri nas ni blo popolnega sončnega mrka.. bannanna_v_slo ;)
22. jan 2009 17:19
elaphus je napisal/a: | ||
Zapnemo za vsako besedo? No, poprava napačnih podatkov (ki, mimogrede, sodijo v splošno izobrazbo - o sončnih in luninih mrkih se učijo otroci v sedmem in devetem razredu devetletke) zame nikakor ni "zapenjanje". Poleg tega, če rečeš, da se sončni mrki pojavljajo pogosteje, to nikakor ni strokovna razlaga. Če pa je, je pa potem strokovna razlaga tudi ugotovitev, da se pojavijo enkrat na sto let. Zato je napačna trditev, kruhy, da strokovno razlago prepuščaš drugim. LP P.s. Veselo pričakujem, da bom dobila spet kako pod nos v stilu, ki se zadnje čase prakticira na forumih. Torej izjavljam že zdaj: svoje sem povedala, ne mislim se tule več oglašati, čeprav bo mogoče padla kakšna grenka na moj račun. Če pa ne bo, pa toliko bolje. cervus |
Podpišem, 100%. Da ne bo popljuvana samo elaphus. Pa ne le zato.
rimljanka - zasebno mnenje
23. jan 2009 10:53
Se ze spet fockamo? Evo me, jaz se tudi rada zapnem..... LP, R.
23. jan 2009 11:00
Bravo za druženja.... takšna in drugačna. žal ne poznam nobene mamice.... ki bi takrat rodila. Kruhy upam, da se boste imeli super. Pokraculja
23. jan 2009 11:36
Ah, nehite no! Tista, ki je takrat rojevala, že ve, da je imela mrk pred očmi lp, vanjatajnsekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganske palačinke
Svinjska ribica