11. avgust 1999

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

22. jan 2009 15:23

Katarina K je napisal/a:
Ja to me zanima, v čem so taki otroci posebni ali pa si njihovi starši mislijo, da so posebni. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
Vsak starš za svojega otroka misli, da je poseben. Sicer pa smo, tako ali tako, vsi malo posebni K Sporočilo je spremenil(a) KARMINA dne 22. jan 2009 15:24:18

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

22. jan 2009 15:34

ja to si pa lepo napisala, ma sem pa jaz slabo vprašala, sem mislila, da je na tisti dan kakšna astrološka posebnost. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

barbra  

član od: 9.8.2002

sporočila: 355

22. jan 2009 15:35

Saj je vsak otrok poseben, kajne. Meni je pa vse jasno, bi se pač radi dobili, tako kot se dobivajo na primer družine s trojčki ali pa družine, ki imajo enak priimek (pri nas se vsako leto dobijo Novaki). Samo da se družijo in kakšno rečejo. LP, Barbra

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

22. jan 2009 16:42

kruhy je napisal/a:
Jah....zapnete se za vsako besedo. Upam, Katarina K, da si razumela kaj sem hotela povedati, strokovno razlago pa prepuščam drugim. kruhy

Zapnemo za vsako besedo? No, poprava napačnih podatkov (ki, mimogrede, sodijo v splošno izobrazbo - o sončnih in luninih mrkih se učijo otroci v sedmem in devetem razredu devetletke) zame nikakor ni "zapenjanje". Poleg tega, če rečeš, da se sončni mrki pojavljajo pogosteje, to nikakor ni strokovna razlaga. Če pa je, je pa potem strokovna razlaga tudi ugotovitev, da se pojavijo enkrat na sto let. Zato je napačna trditev, kruhy, da strokovno razlago prepuščaš drugim.

LP

P.s. Veselo pričakujem, da bom dobila spet kako pod nos v stilu, ki se zadnje čase prakticira na forumih. Torej izjavljam že zdaj: svoje sem povedala, ne mislim se tule več oglašati, čeprav bo mogoče  padla kakšna grenka na moj račun. Če pa ne bo, pa toliko bolje.

cervus

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

22. jan 2009 17:07

se strinjam z elaphus . poleg tega tudi pri nas ni blo popolnega sončnega mrka.. bannanna_v_slo ;)

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

22. jan 2009 17:19

elaphus je napisal/a:

kruhy je napisal/a:
Jah....zapnete se za vsako besedo. Upam, Katarina K, da si razumela kaj sem hotela povedati, strokovno razlago pa prepuščam drugim. kruhy

Zapnemo za vsako besedo? No, poprava napačnih podatkov (ki, mimogrede, sodijo v splošno izobrazbo - o sončnih in luninih mrkih se učijo otroci v sedmem in devetem razredu devetletke) zame nikakor ni "zapenjanje". Poleg tega, če rečeš, da se sončni mrki pojavljajo pogosteje, to nikakor ni strokovna razlaga. Če pa je, je pa potem strokovna razlaga tudi ugotovitev, da se pojavijo enkrat na sto let. Zato je napačna trditev, kruhy, da strokovno razlago prepuščaš drugim.

LP

P.s. Veselo pričakujem, da bom dobila spet kako pod nos v stilu, ki se zadnje čase prakticira na forumih. Torej izjavljam že zdaj: svoje sem povedala, ne mislim se tule več oglašati, čeprav bo mogoče  padla kakšna grenka na moj račun. Če pa ne bo, pa toliko bolje.

cervus

Podpišem, 100%. Da ne bo popljuvana samo elaphus. Pa ne le zato.

rimljanka - zasebno mnenje

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2739

23. jan 2009 10:53

Se ze spet fockamo? Evo me, jaz se tudi rada zapnem..... LP, R.

Pokraculja  

član od: 13.8.2008

sporočila: 74

23. jan 2009 11:00

Bravo za druženja.... takšna in drugačna. žal ne poznam nobene mamice.... ki bi takrat rodila. Kruhy upam, da se boste imeli super. Pokraculja

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

23. jan 2009 11:36

Ah, nehite no! Tista, ki je takrat rojevala, že ve, da je imela mrk pred očmi lp, vanjatajnsek

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti