Lisa
Škodljivci v solati
21. jan 2009 11:53
rrr
21. jan 2009 12:14
Lisa, Lisa, kam so pa škodljivci ušli? V solati so, kje ob Nilu, lahko kakšne emebe, če govoriš o listnati, zeleni solati..... kakšen polž med solatnimi listi pa kvečejmu kaže, da solata ni bila čez vse mere škropljena.
rimljanka - zasebno mnenje
21. jan 2009 12:25
A gre za kake nevidne subverzivne solatne sile ? Me je kar malo strah.... LP hedonist
21. jan 2009 12:45
Zavraga, poslala sem tekst, sedaj ga pa ni - kje je? Bom pa še enkrat - letos se mi je v pozni endiviji in radiču štrucarju pojavil škodljivec, ki je vse bele dele listov prepredel z roza obarvanimi rovi - vse skupaj izgleda natančno tako kot pri poru porova muha. Ampak ni mi jasno, če se ta seli tudi v drugo zelenjavo. Večji del solate je bil tako neuporaben. Zdaj že malo razmišljam o vrtnarjenju, pa sem upala na kakšen vaš nasvet ali izkušnje - kaj bi to bilo in kako bi se znebila škodljivca. Vrtnarim namreč EKO, pa bi ostala pri tem. Lisa
21. jan 2009 12:47
No sedaj pa meni to ni jasno, jaz teh treh vprašajev nisem znova pošiljala - vsaj, da bi vedela ne!!
rrr
21. jan 2009 13:07
Očitno sem prav domneval, nekaj je v zraku...Ena čudna energija, neke nevidne sile, slabe, da se ve. Me pa zanima za kakšne skodljivce gre, Rimljanka, help . LP hedonist
21. jan 2009 13:19
Nikoli videla, nikoli slišala. Obrni se na najbližjo trgovino, ki ima apoteko za te reči, tam bi morali vedeti.... Sicer se pa lahko obrneš na:
http://fk.uni-mb.si/index.php?id=64
ali pa na:
rimljanka - zasebno mnenje
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Veganske palačinke