lep pozdrav,
zanima me, ce ima kdo kakrsnekoli izkusnje s terapijami iz linea snelle. so rezultati ob zdravi prehrani res vidni?
hvala ze vnaprej
smotka
lep pozdrav,
zanima me, ce ima kdo kakrsnekoli izkusnje s terapijami iz linea snelle. so rezultati ob zdravi prehrani res vidni?
hvala ze vnaprej
smotka
18. mar 2003 12:39
V Italiji so te terapije zelo razsirjene. Nekatere kolegice so to tudi preizkusile in so hodile v take centre kar nekaj mesecev. Nekatere so bile z rezultati zadovoljne, druge manj. Ena je obisk opustila, ker ni bilo rezultatov, druga se hodi, ker v predvidenem casu ni dosegla rezultatov, ki so ji jih zajamcili ob podpisu pogodbe. Tudi sama sem iz radovednosti sla na prvo srecanje z njihovim izvedencem, pa sem odkrila, da dekle, ki me je sprejelo sploh nima primerne izobrazbe, pa tudi "zdravniski pregled", po katerem naj bi dolocili, koliko naj shujsam in primeren program, saj ga je opravila ena estetistka oz. sploh ne vem, ce je to bila. Vsekakor so dolocili, koliko naj bi v nekaj mesecih shujsala ob enkratnem obisku v centru, kjer bi poleg prehrambenih navodil imela tudi primerno telovadbo, pa kromoterapijo ipd. Najvecji sok pa je bil zame strosek. Za izgubo predvidene teze in za pridobitev zeljene oblike so zeleli problizno 1.400,00 evrov. Vsekakor pa so za predvideno ceno dali tudi jamstvo, da bom zeljeno tezo tudi dosegla in ohranila za 3 leta. Pa sem se odlocila, da bom raje zmanjsala obroke in redno, vsak dan, tekla vsaj 40 min. Rezultati so pocasi, po 6 mesecih, vidni, vendar upam, da bodo vsaj dolgotrajni. ribica
12. jun 2003 13:41
oj! Jaz obiskujem ta center in sem zelo zadovolna. Ribica s tem je pa tako, če se držiš njihovih navodil shujšaš pa če svet podre, če pa stavkaš in protestiraš pa so ljudje nezadovoljni. Franja KokaljKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hačapuri - gruzijski kruh
Bowla s kozicami