Na ušesnem termometru se nam je prestavilo iz stopinj Celzija na stopinje F°. Ali kdo ve, kako se to spremeni nazaj na stopinje Celzija C°? Navodil za aparat nimamo več...
Longeta
Na ušesnem termometru se nam je prestavilo iz stopinj Celzija na stopinje F°. Ali kdo ve, kako se to spremeni nazaj na stopinje Celzija C°? Navodil za aparat nimamo več...
Longeta
20. jan 2009 18:20
Takole [°C] = ([°F] − 32) × 5⁄9 ali za tiste, ki se jim ne ljubi kravzljat mozganov, takole: http://www.onlineconversion.com/temperature.htm lp, proxima
20. jan 2009 20:15
Longeta, povej kateri tip termometra imaš, pa ti lažje pomagamo.
Atina
20. jan 2009 21:27
Vidi ti proxime, kdo bi si mislil!
ežoj
20. jan 2009 21:46
ma jaz sem ti polna zvijac, ves (poleg lepote, modrosti, virovitosti in vseh ostalih cednosti, med katerimi je vsekakor na prvem mestu skromnost...:)))))))) lp, proxima
21. jan 2009 10:13
Verjetno imaš na termometru kakšen gumbek, na katerem so narisani ti simboli... tam si verjetno prestavila...drugače pa malo pritiskaj, saj slabše ne more biti, hehe ela
21. jan 2009 11:28
proxima je napisal/a: |
ma jaz sem ti polna zvijac, ves (poleg lepote, modrosti, virovitosti in vseh ostalih cednosti, med katerimi je vsekakor na prvem mestu skromnost...:))))))))lp, proxima |
...super je to napisano!!!
Ognjič
21. jan 2009 12:28
Skromno pripominajm, da Longeta išče navodila, da se NASTAVITEV spremeni in ne išče formule za preračun.
Lažna skromnost.
F r i n a
21. jan 2009 12:30
Longeta, mislim da bi bilo lepo, ce bi tudi nam povedala, da ti je ZE uspelo spremeniti nastavitve nazaj. Kajne? LP, R.
21. jan 2009 12:58
Malo odštevanja in množenja še nikomur ni škodilo. Drugače se pa povišana telesna teperatura začne pri 96,8F Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 21. jan 2009 13:02:06
21. jan 2009 13:41
Dokler išče, ji pa pretvornik ne bo škodil.
rimljanka - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna pita s kokosom
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem