29. jun 2009 21:47
Jaz se tudi vračam po malce premora... kozarec Donata Z: ržen kruhek z lahkim skutnim namazom s česnom in peteršiljem, jabolko M: breskev K: zelenjavna juha; polpet, caciki omaka; sir M: jogurt V: grška solata tulka
29. jun 2009 21:47
Jaz se tudi vračam po malce premora... kozarec Donata Z: ržen kruhek z lahkim skutnim namazom s česnom in peteršiljem, jabolko M: breskev K: zelenjavna juha; polpet, caciki omaka; sir M: jogurt V: grška solata tulka
30. jun 2009 12:41
voda z magnezijem z: wassa kruh z jagodno marmelado bs, kava m: manjše jabolko k: puranji zrezek, zelena solata m:navadni grški jogurt v: narezek (salame, sir, kumare, olive), kava z mlekom dalea Sporočilo je spremenil(a) dalea dne 30. 2009 22:01
30. jun 2009 13:19
Sveže stisnjen pomarančni sok z: umešana jajca z malo hrenovke m: košček čokolade 75% k: riž z bučkami m: pistacije (ali pa sladoled ;)) v: jogurt + sadje Lizzie
30. jun 2009 13:54
voda
Z: čežana
K: solata s fižolom, jagode s smetano (brez sladkorja)
M: čokolada
V: sladoled
MM
30. jun 2009 21:36
voda
Z: dva ržena kruhka s pusto skuto in kumarami
M: jabolko
K: paradižnikova juha; hladna pz testeninska solata (pz svedrci, tri barve paprike, kumara, paradižnik, mlada čebula, zelene olive, črne olive, feta sir, limonin sok, malo olja); breskvov kompot
M: mešani oreški
V: pleskavica; paradižnikova solata z baziliko in mocarelo; sir
tulka
30. jun 2009 22:36
dalea izloči:KROMPIR VSAK,BELO MOKO,BELI SLADKOR,BELI RIŽ,PIJ VODO,SLADICE.vse zamenjaj za polnozrnato in od 70% temne čokolade naprej.to delaj vsaj na začetku.pol se pa lahko zafrkavaš mal s hrano,če me razumeš. lp jagodna pita
30. jun 2009 22:37
na začetku gre dol 5 kg,pol pa 1 kg na deset dni.počasi se daleč pride. jagodna pita
30. jun 2009 22:59
voda
Z: /
M: košček sira
K: pz testenine s paradižnikom in bučkami, skleda solate s fižolom
M: kava
M1: kapučin
V: bresvica
MM
1. jul 2009 9:05
Voda, kivi Z: wassa kruhki z marmelado BS, posneto mleko M: košček sira K: pleskavica iz puranjega mletega mesa + kumare in paradižnik M: trdo kuhano jajce V: cvetačna juha Lizzie
1. jul 2009 20:54
čao, spet sem tukaj, nisem bog ve kako pridna,kakor sem bla na začetku.Od januarja sem -9,5 kg, in zdaj se zafrkavam kot pravi jagodna pita.Saj če ostane tako mi je čisto cool. Kako gre pa ostalim? Lep večer _kekec_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pica zvitki
Kremna cvetačna juha