17. mar 2009 10:25
No, pa še jedilnik za danes sok ene oranže + voda z: mleko in pz kruh m: jabolko k: podvarak (kotlet + kislo zelje) v: zelenjavna pizza bosa
17. mar 2009 10:25
No, pa še jedilnik za danes sok ene oranže + voda z: mleko in pz kruh m: jabolko k: podvarak (kotlet + kislo zelje) v: zelenjavna pizza bosa
17. mar 2009 11:23
Torek
voda s C vitaminom
Z: ajdov kruh, lahki sirni namaz :-P
M: sir, orehi
K: piščančji zrezek, zelena solata s paradižnikom
V: riž z zelenjavo
Julija
17. mar 2009 12:56
z:pomaranča,Donat malo kasneje jogurt+pz kruh M:pomaranča K: piščančja bedra brez kože ,šampinjoni z žlico lahke kisle smetane,kumarčna solata v:Ovseni kosmiči z mlekom(verjetno) ps:kaj mislite o jedeh iz suhega fižola-pasulj,prebranec -bi šlo? Pa še to: s čim si zgostite omake? oktober
17. mar 2009 13:15
Suh fižol je priporočljiv; pazi pač pri pripravi, da bo čimmanj maščobe. Omake že same po sebi niso priporočljive.....kako zelenjavno pa si zgostim z malo kisle smetane. bosa
17. mar 2009 16:17
Z: jogurt in sadje
M: ovsen kruh, solata
K: mesne kroglice v paradižnikovi omaki
M: 2 jabolki
V: zelenjavna enolončnica
tulka
18. mar 2009 12:28
jaz tud hujšam po njem od 24.3 09,pa sem shujšala iz 82 na 77kg. z:pečena jajčna omleta z popečeno omleto,kava z mlekom(normalno sladka) m:tablica čokolade 70%,ali sadje največ ananas,jabolko,pomaranča k:skleda regrata z jajci,pečeno slanino,včasih tud krompir kuhan.zraven včasih kakšen meso,pečen ali kuhan m:čokolada ali sadje v:sadje jagodna pita
18. mar 2009 13:14
zajtrk: kivi, ovseni kosmiči z jogurtom, kava bs, kosilo: graham špageti z gobicami v omaki, paradižnikova solata z bučnim oljem, malica: pest lešnikov, večerja: regrat v solati! jana
18. mar 2009 15:17
jagodna pita je napisal/a: |
jaz tud hujšam po njem od 24.3 09,pa sem shujšala iz 82 na 77kg.jagodna pita |
Tukaj mi nekaj ni jasno
Z: jabolko
M: pirin kruh
K: hruška in 3 jagode
M: jabolča čežana
V: jogurt
Ja, danes je vse skupaj na "horuk"
MM
18. mar 2009 21:39
mm, a si kaj lačna?
PZ: sadni sok
Z: jogurt z ovsenimi kosmiči in žlličko figove marmelade
M: dve jabolki
K: piščančji ražnjiči s papriko, stročji fižol s čebulo v solati
M: čaj, kivi
V: pz testenine
tulka
19. mar 2009 13:15
Sreda
2 kivija
Z: pz kruh, mleko
M: sir, orehi
K: ajdovi žganci, kislo zelje
V: pol pečenice, kislo zelje
Četrtek
2 kivija
Z: pz kruh, piščančja prsa v ovoju
M: lahki tekoči jogurt
K: omaka iz stročjega fižola in mletega mesa, zelena solata
V: stročji fižol v solati s kockicami sira
JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Odlično hitro kosilo