9. feb 2011 9:44
Z: PZ palačinke s skuto in , , K: sojini polprti, solata M: ali jogurt V: PZ špageti in zelenjavna omaka timoteja
9. feb 2011 9:44
Z: PZ palačinke s skuto in , , K: sojini polprti, solata M: ali jogurt V: PZ špageti in zelenjavna omaka timoteja
13. feb 2011 21:06
hej hej punce :) spet jst s svojimi idejami :) moja teža ne gre nikamor... ampak verjetno sem res dosegla tisto pravo težo in je to razlog... bi pa vseeno uprašala... je katera že poskusila 90 dnevno ločevalno dieto? kako bi bilo kombinirati montija in to dieto? bi šlo? :) le kot mali predlog... :) mirelca
22. feb 2011 20:02
mirelca, jaz nisem, večina kar jih poznam in se je lotila 90-dnevne je lepo shujšala, a potem vse nabrala nazaj.
tulka
23. feb 2011 12:45
tulka je napisal/a: |
mirelca, jaz nisem, večina kar jih poznam in se je lotila 90-dnevne je lepo shujšala, a potem vse nabrala nazaj. tulka |
5. mar 2011 11:40
Zadnjič sem slišala, da je Montignac pred kratkim umrl. Ali je kdo kaj slišal, kaj je bilo, ker v letih še ni bil - če kdo kaj več ve? pozejdon
5. mar 2011 11:42
Mislim, da je umrl avgusta lani
30. mar 2011 22:39
Z: ovseni kosmičiz jogurtom K:segedin z mesom M:2 jabolka V:ostanek segedina nandy
31. mar 2011 7:16
Z: 1/2 l vode Z: jogurt ego + zmiksane maline M: jabolka, mandlji K: kvinojin narastek po moje (kvinoja, zelenjava, gobe, skuta ...), veliko zelene solate V: še malo kvinoje :) Mayisa Sporočilo je spremenil(a) Mayisa. dne 31. 2011 13:48
12. apr 2011 16:30
tulka je napisal/a: |
Na pobudo več članic kulinarike, ki se trudimo s prehranjevanjem po Montignacovi metodi, odpiram novo temo, v kateri bomo zbirale ideje ter vsakodnevne jedilnike. Spodbujamo ideje, vprašanja in pripombe (če katera dela napako). Naj začnem z današnjim dnem: Zajtrk: polnozrnat kruh s pusto skuto Malica: jogurt, jabolko Kosilo: orada z zelenjavo na žaru (pregrešila sem se s sladico, vendar je šlo za odlično rojstnodnevno torto) Večerja: lečina mineštra
[hrosc-rdec] tulka |
12. apr 2011 16:34
Jajca se lahko jejo, ampak brez kruha, zato sama običajno pojem zmešana jajca. Pa malo solate zraven, pa je. maca1111Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Pica zvitki