20. apr 2010 18:04
čist po montiju.... Z: wasa+marmelada od Montija M: redkvice K: ztezki v zelenjavni omaki, solata M: banana V: jogurt Marjanpn
20. apr 2010 18:04
čist po montiju.... Z: wasa+marmelada od Montija M: redkvice K: ztezki v zelenjavni omaki, solata M: banana V: jogurt Marjanpn
20. apr 2010 19:20
včeraj: z: 2 pz keksa, kava m: jabolko k: PZ testenine, golaž (brez mesa), radič v: je bilo pozno kosilo, nič danes: z: kava, PZ keks ob kavi m: banana (se jim ne morem povsem odreči) k: goveja jetra z gobicami, zeleni radič z avokadom v: kaki mandlji, jabolko jutri za kosilo verjetno čapatiji, če mi bo uspelo zaradi časa! jaz delam PZ muffine po tem receptu : http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Bananini_mafin , bananam se lahko ognete s kakim drugim sadjem (grobo ribana jabolka) in oreški, namesto sladkorja pa uporabim fruktozo Čestitke, Župca, za vnučko! Mizzi
20. apr 2010 20:28
voda Z: jabolko M: oreščki K: pz testenine, tunina omaka, motovilec M: suhe marelice K: sveža paprika, kisle kumarice, lahka skuta, olive (kakšna kombinacija ) velikooo vode Tulka hvala ...seveda, jabolka bom dala v mafeke Mayisa Sporočilo je spremenil(a) Mayisa. dne 20. 2010 20:29
20. apr 2010 20:53
hm, sem malo preverjala, kaj lahko naredim s koromačem, pa sem ubrala tole za večerjo: http://www.gurman.si/recepti.php?S=6&Article=1515& meni je odlično, sta nekaj podobnega počela vale-novakova zadnjič, ali katera ve, kako je z GI olive in pomaranč? Mizzi
21. apr 2010 6:58
Mizzi ....olive imajo GI 15, pomaranče pa 35. Mayisa
21. apr 2010 8:10
včeraj: Z: kivi, pz kruh, avokadov namaz M: pest arašidov, dve pomaranči K: skutni talarji, solata V: hrenovka, paradižnik danes: Z: kivi, pz kruh, marmelada bs M: solatka (tuna, mozarela, paprika, paradižnik) K: štefani pečenka, zeljna solata V: jogurt Adrijanam
21. apr 2010 13:02
hruška, 2 kivija Z: wasa, marmelada bs, mleko K: goveji zrezek s pršutom in mocarelo, grah M: jagode V: jogurt s kosmiči, sezamom in marmelado bs majacebelica
21. apr 2010 19:12
voda, kapučino Z: pomaranča, oreščki M: sir, malo prekajenega mesa, olive (sodelavka častila narezek) K+V: pečen losos, motovilec, paradižnik, paprika velikooo vode (to je tako vsaki dan) Mayisa
21. apr 2010 22:15
Z: donat + 0.3% mleko + pz kosmiči M: 2 koščka mesa K: ješprenka V: ješprenka umes kar veliko vode in sadnih nesladkanih čajev z limono :) mirelca
22. apr 2010 10:56
Z: jabolko, pz kruh, lahki sirni namaz M: kivi, pomaranča, K: losos, solata V: kvinoja z zelenjavno omako AdrijanamKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Tortilje s pivsko omako iz čokolade