2. nov 2009 13:46
Z: naravni sok pomaranče in limone, pečena jajčka in cepkana paprika, suh paradižnik iz olivnega olja,kava M: kaki K: pečenica (ki je verjetno prepovedana), kisla repa (zopet) V: jogurt in jabolko Migla
2. nov 2009 13:46
Z: naravni sok pomaranče in limone, pečena jajčka in cepkana paprika, suh paradižnik iz olivnega olja,kava M: kaki K: pečenica (ki je verjetno prepovedana), kisla repa (zopet) V: jogurt in jabolko Migla
2. nov 2009 22:24
Tudi jaz sem se odločila,da svoje jedilnike delim z vami .Na Montiju sem že od 1.9.2009, rezultat pa je -8kg.Se splača ja... Pa še današnji jedilnik: Z:rženi kosmiči z jogurtom 1,3 m.m K:pirini rezanci z olivnim oljem in baziliko M:jabolko in mandarina V:mešana solata z mocarelo nandy
3. nov 2009 10:20
navadna voda Z: pirin kruh, marmelada SF, kava K: polnozrnate testenine z zelenjavo M: sadje V: pršut, sir Lizzie
3. nov 2009 10:54
Z:lahki jogurt z rženimi orobi in suhim sadjem M:2 jabolka K:ričet brez mesa V:mešana solata z mocarelo nandy
3. nov 2009 13:29
Z: pomarančni sok, pz kruh, kava bs, M: kaki, K: prebranac brez mesa, V: endivija z jajci. jana
3. nov 2009 14:00
Z: skuta in zeleni čaj K: goveji golaž M: jabolko V: zelena solata z mozzarelo in pečeni šampinjoni Migla
3. nov 2009 19:51
grenivkin sok
Z: jogurt, musli iz ovsenih, ječmenovih in pirinih kosmičev ter oreškov
M: kava, 2 pz piškota
K: goveji golaž
V: oslič v marinadi iz olivnega olja in rožmarina, pečen v pečici; dušen jajčevec s pestom
tulka
4. nov 2009 9:32
sok 1 limone in 2 kivijev, navadna voda Z: pirin kruh, marmelada SF, kava K: tunini polpeti, paradižnik M: pistacije V: jogurt Lizzie
4. nov 2009 11:48
Z: 2 mandarini, pirin kruh, jogurt, kava bs, M: jabolko, K: krvavica, kislo zelje, V: sadna solata. Punce, če v obaro zakuham pirine žličnike, je to dovoljeno? jana
4. nov 2009 14:34
mai, na 1. stopnji ni, na 2. stopnji je.
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Jagodni semifreddo