23. sep 2009 11:15
Z: kosmiči, suhe slive, mleko
M: mandarini
K: kapasante na žaru, brancin v pečici, solata
M: sadje
V: šmorn s pirino moko in fruktozo
MM
23. sep 2009 11:15
Z: kosmiči, suhe slive, mleko
M: mandarini
K: kapasante na žaru, brancin v pečici, solata
M: sadje
V: šmorn s pirino moko in fruktozo
MM
23. sep 2009 12:11
mnjami, mandarini. Kje si jih pa staknila, pri nas dobimo zaenkrat le pomaranče
24. sep 2009 15:17
Z: polnozrnat kruh, marmelada BS, pol hruške, kozaec posnetega mleka M: jabolko, tablica črne čokolade (70%) K: popečen file lososa, zelenjava, skleda solate, poobedek: pest neoluščenih arašidov M: limonada V: polnozrnate testenine z zelenjavo Zanima me, če je bela kava (npr. divka, franck) dovoljena na 1.stopnji? tejch
25. sep 2009 13:57
Z: polnozrnati muesli z jogurtom in narezano pomarančo M: jabolko, dve suhi marelici K: polnozrnate testenine z zelenjavo, dva suha jabolčna krhlja M: bela kava divka V: solata (kumare, paprika, tuna, peteršilja, balzamični kis, olivno olje) Če še koga slučajno zanima glede kave - Gi cikoje = 15 :) tejch
26. sep 2009 13:04
Haj punce povejte prosim,lahko sataraš z jajčko po montiju ? hvala lp izpoletjavjesen
26. sep 2009 14:29
Z: polnozrnat kruh z marmelado BS, skodelica mleka, jabolko M: bela kava K: popečene olive na radiču, goveja tagliata na popečenem traviso radiču in rukoli, solata M: jabolčni zavitek (brez sladkorja, jajc, polnozrnata moka) V: jogurt izpoletjavjesen, po mojem mnenju je sataraš dovoljen kot beljakovinski obrok z maščobami. Jajca so vir beljakovin; čebula, paradičnik in paprika pa so ogljikovi hidrati z GI manjšim od 35 in ti OH so dovoljeni. Tako da dober tek :) tejch
27. sep 2009 9:38
Z: ajdov in pirin kruh z marmelado BS, skodelica mleka, jabolko M: bela kava K: meso iz žara, solata M: sir V: skuta, jabolko tejch
27. sep 2009 22:08
tejch je napisal/a: |
izpoletjavjesen, po mojem mnenju je sataraš dovoljen kot beljakovinski obrok z maščobami. Jajca so vir beljakovin; čebula, paradičnik in paprika pa so ogljikovi hidrati z GI manjšim od 35 in ti OH so dovoljeni. Tako da dober tek :) tejch |
točno tako!
tulka
28. sep 2009 13:43
Z: polnozrnati muesli, jogurt, jabolko M: mandarina, pršut K: solata (kitajsko zelje, popečena tuna, sir, peteršilj M: bela kava V: jajca z bučkami, paradižnik tejch
28. sep 2009 14:42
Z: jogurt z ovsenimi kosmiči, kava
M: nektarina
K: ričet brez mesa
M: skuta
V: zelenjavna enolončnica
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Caprese solata s popečenimi svaljki
Sirovi napihnjenčki z dodatkom