24. nov 2010 22:10
Pozdravljene,
Moram rečt, da sem potrebovala kar precej časa, da sem pregledala tale vaš forum. Sem se odločila da poskusim s to metodo
Da vam povem sem ravno zaključila z ločevalno dijeto - ampak ne bi se več za njo odločila mi niti približno ne diši več. Sovražim vitaminske dneve in sovražim samo sadje za kosilo ker sem non stop lačna sem pač jutranji človek in se moram zjutaj podložit, lahko zvečer tudi ne bi jedla druga kot solato.
Kakorkoli štartala sem z 75kg trenutno imam 68kg. velika sem 157cm,tako da še precej viška :-D
Vendar sem se nehala obremenjevati rada bi še kaj izgubila, ampak bo že počasi.
Po ločevalni sem prvi mesec izgubila 5kg, drugi 2kg, zadnji nič. čeprav sem 4-5 krat na teden telesno aktivna (pilates, aerobika, hribi, kolo), res se trudim in sem se tudi vedno držala.
Potem sem ravno razmišljala da po moje telo niti ne dobi kar potrebuje po intenzivni vadbi, kakorkoli en mesec nazaj sem prebrala: Jem torej hujšam. Ta teden pa dobim knjigo : Prehrana po Montignacu. Bi rekla da sem dobro podkovana
Sem se že en mesec prej začela pripravljati
Jutri štartam potem pa sporočam kako bo situacija, napišem tudi kakšen jedilnik, ampak dvomim da imam toliko domišljije kot ve.
Je pa res super takole za ideje malo pogledati kaj drugi jedo. Čeprav sem videla, da imate včasih kaj takšnega kar ni povsem po pravilih. :-D Tudi to mora biti amapak jaz se bom potrudila kar 100% držati bi rada čim prej prešla na drugo stopnjo, da menjam garderobo :-D sem že našparala.
Aja samo toliko kot zanimivost da vam povem. Nekoč sem tehtala 83kg kakšno leto in pol nazaj pa sem shujšala 10 kg, edina stvar ki sem se ji takrat odpovedala je bil kruh in sladkarije, toliko o tem zakaj je montignacova metoda tako uspešna. Ostalo pa sem vse jedla - pohanje...itd.
No potem sem 2kg nazaj dobila in kar lep čas stagnirala na 75kg dokler se nisem 3 mesece nazaj en večer na lepem odločila, jaz grem na dijeto, sploh ne vem kaj me je piknilo. So vsi mislili da ne bom zdržala, ampak lahko rečem da kljub rojstnim dnevom, potovanju in vsemu živemu pecivu ki se peče takrat ko jaz ne smem sem se v treh mesecih pregrešila maksimalno 6 krat.
Bo dovolj zaenkrat.
Lep večer vsem ki ste še pokonci.
kocarca