19. feb 2010 8:46
No dobro jutro, moje sotrpinke. Pa lep, dan....torej Mirelca, pomoje je res tako kot je Tulka rekla natežje izgubit kg pozimi, ker je seveda manj gibanja. Sigurno pa ti povem, z lasnih izkušenj, preden sem zanosila sem imela par kg preveč (74) pri 160 cm. Za 3 mesece sem opustila kruh in sladkarije in sem shujšala na 68 kg, ostalo sem jedla normalno. Pa vsak dan sem popila 2 l vode. Med nosečnostjo sem se izogibala kruhu, sladkarijam pa sem se odpovedala. Ne boš vrjela, ko ne ješ kruha, kaj vse se da narediti. Jaz sem imela do nedavnega zajtrke samo na žlico. Seveda ni po Montiju, ampak kg so leteli dol.
trenutno imam 70 kg in bi rada prišla na 65 kg do poletja, ker sem malo pod stresom zaradi službe, se včasih pregršim z sladkarijam. Me pa mika, da bi začela tečt, hodt, hitra hoja, vsaj nekaj da pridem k seb.
danes bo torej malo drugače:
Z: stisnjen sok - kivi, jabolko, pomaranča
M: cottage sir, jabolko
K: konzerva tune + kruh
M+V: zelenjavana juha, sataraš
Drugače ne gre danes, se pa moram malo bolj poglobiti v te jedilnike, ker vidim da pojma nimam. Ne morem pa kupovati Montijevih živil, ker so mi predraga, bom pa kupila rjavi riž v Mercatorju, ker mi je dober (je v lahki solati, ki jo kupiš v mercatorju).
Marjanpn