30. mar 2012 8:40
Ja pa iiiii HVALA EILINEL!! Ravno to sem rabil, tisto razpredelnico glede kombiniranja. Tolikokrat sem jo že prebral in in si vbijal v glavo, a na koncu se mi je vedno vse zbrklalo v glavi. Zafrknjene črke in kombinatorika
Sedaj pa jo imam lepo napisano in samo skočim HOP HOP na forum in bom pogledal. IIIII
Ja res ja, MORAM pridobobiti na teži, ker sem se čisto preveč shiral in padel v to eksperimentiranje prehrane in izčrpavanja. Not good. Pri 190cm pa piškavih 62kg. C c c . Saj, za plezanje je ok, samo za celodnevne gorsko norenje pa SO NOT GOOD.
Res si mi polepšala dan.
P.S: Edino OH zvečer, pa mi je bilo predlagano da se ne konzumira, oz kombinacija sadja/caj, jogurt/caj. Nekaj v tej smeri. Skratka beljakovine, saj ti pol lepo obnavljajo misice preko noci, drži?
Ti, recimo imas vredu vecerjo; jogurt kot vir beljakovin, arašidi pa maščobe in O6. Čeprav, probaj menjati arašide za kakšne pistacije, laneno seme, orehe,razne oreščke. mmmm recimo, jogurt, kivi, orehi!!
Cukrčkov pa itak zvečer ne konzumiramo, oz. nasploh samo kvalitetne zadeve. Prava čokolada in podobno. Kak noro dober je MERCI special edition, katerega vse čokoladice imajo min. 70% prave čokolade . Če pa in ko grešimo/grešim, pa tako kot pravijo. Ako že grešiš, GREŠI KVALITETNO. Torej manj je več. Francozi so mi v tem vzgled. Saj veš kaj mislim! Kakšna tortica iz Spara neki, iz Qja ali pa Illica, to pa je druga zgodba. Tam se vsedem, odprem knjigo in uživam v vsakem grižljaju. Pod pol ure ne pridem, da pojem sladico. To je to, če res poredko grešiš. Takrat pa ti en takšen grehek pomeni izpopolnitev sanj.
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 30. 2012 08:48