![](/userdata/avatar/pPmnwpOTb5CZ6Z5DYFAp.jpg)
16. apr 2010 11:39
Z: wasa kruh+ lahek sirni namaz+kava M: jablko K:jota brez kruha M: kivi V: solata s paradižnikom in sirom Marjanpn![](/forum/icon_smile_storklja.gif)
16. apr 2010 11:39
Z: wasa kruh+ lahek sirni namaz+kava M: jablko K:jota brez kruha M: kivi V: solata s paradižnikom in sirom Marjanpn
16. apr 2010 11:54
Z: rženi kruh, jagodna marmelada bs M: pest študentske hrane (brez rozin), jogurt K: pira z zelenjavo (pirota) V: mešana solata (kumare, paradižnik, paprika, čebula) vmes pa sadje in brezkofeinska kava Adrijanam
16. apr 2010 22:18
uuu...smo prenovljeni od zdej naprej :) Z: 2 kivija + wassa + namaz light M: 2 hruški K: zelenjavni polpeti + malce piščančka V: kivi + pomaranča + jabolko :) mirelca
16. apr 2010 23:53
Voda, donat Z: frutabella, banana, 1 piškot (pomanjkanje energije
17. apr 2010 10:09
Včeraj ... Z: jabolko + wassa K: pz testenine aglio e olio (česen in olivno olje) + parmezan V: nič, ker sem zaspala
17. apr 2010 17:28
Z: donat + 2 kivija + mleko z 0,3% m.m. + pz kosmiči M: jagodeee <3 K: ješprenka z pz makarončki M: jabolko + pest oreškov in tropskega suhega sadja V: sadni jogurt z pz kosmiči (sem dobila neke pz kosmiče z suhimi jagodami v šparu...zdravo življenje) mirelca
18. apr 2010 9:25
voda, donat Z: ovseni kosmiči z mlekom 1,5 K: piščančja bistra juha, zelenjavni narastek (por,šampinjoni,brokolli,cvetača,bučke, prelito z lahko skuto in lahko smetano+1 jajce, nato pa zapečeno v pečici - njami), zelena solata+motovilec M+V: sadje, jogurt Mayisa Sporočilo je spremenil(a) Mayisa. dne 18. 2010 13:49
18. apr 2010 10:10
petek: z: jabolko, voda, kava m: hruška, jabolko k: file škarpene, zeleni radič z jajčkom v: voda, pest mandljev sobota: z: kivi, palačinka iz ajdove moke, marmelada bs m: jabolko, pest mandljev k: čista kokošja juha, zelenjavna musaka z beluši, zelena solata v: 2 kivija danes: z: donat, 2 kivija (imam še domače za ponucat), pz rezina kruha z light namazom m: jabolko k: čista kokošja juha, zeleni radič z mangom; poskusila bom napravit tiste skutne, pečene tolarčke v: verjetno kako sadje Mizzi
19. apr 2010 9:47
Sirovi tortelini imajo GI 49, vendar so iz bele moke. Kaj menite, so dovoljeni? majacebelica
19. apr 2010 13:57
Tulka...jaz bi vljudno prosila za recept - za muffine po Montiju...tiste ta zdraveKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Toscanska panzanella
Mandljevi piškoti