8. jul 2009 7:43
Tulka, hvala za odgovor in še lepša hvala za ponudbo. Saj ne uživam sladkarij, ampak včasih te pač zgrabi in se težko upreš, zlasti ko vsi okoli tebe veselo uživajo kakšne napolitanke, tu se potem pokaže naša moćna volja, katera meni na žalost zadnje čase peša (mam full na splošno neko slabo obdobje, ampak pustimo to) sem že razmišljala da bi si pripravila ovsene piškote iz kulinarike, samo bi sestavine prilagodila montiju, pa jih dala zamrznit in si potem po potrebi enega ali dva odzmrznila. Sem pa poskusila tiste pz od grancereale in glede na sestavine mislim da ne bi smeli biti škodljivi. Res pa je da bi bilo boljše nič. Bom se trudila v to smer. Je pa res da rajši vprašam in priznam kot da bi goljufala sebe (pa tudi vas) navadna voda z limono z: piščančje prsi v ovitku, 1 manjši paradižnik, kava m: zeleni čaj k: ovseni kosmiči + navadni jogurt + 3 suhe slive (sem morala vzeti s sabo, ker sl. danes nikakor ne pride v poštev) m: jabolko v:zelenjavna juha, mocarela, paradižnik+ zelje v solati, kuhana cvetača dalea Sporočilo je spremenil(a) dalea dne 08. 2009 20:12