3. apr 2012 15:31
Včeraj:
Z: Klasika brez banane in ovsenega rižeka. Samo ovseno/rženi kosmiči, drugo pa isto kot zgoraj
K: Riževi rezanci + paradižnikova omaka
V: šalca rožičeve kave
Danes:
Z: 60g crispy žita/rženi kosmiči, mala trda hruška, trda nektarina (o jaaa, o jaaaa dobil sem jih. DOBIL. Cena pa kot za žafran. Ampak me čist en drek briga ), jabolko,mandarina, pest orehov/pistacij/mandlov/orehov/laneninh/sončničnih/bučnih semen, arašidov, malo riževega mleka.
K: Regratova solata z jajčko, mešana (prevladovale rdeče barve; mmmmmmmmm) solata (sva izmenično pikala z mamo), pol pa kvazi lazanja (FAIL in trenutna jeza. Gre za princip in ne količino!! Pa čeprav je sedaj moja mama tudi postala zainteresirana za Montya) iz 3 listov za lazanjo (rok potekel, mama noče stran metati. Čeprav ne bi slabo storila ako bi belega hudiča stran vrgla!!), dosti PORA (mmm), malo skute (zakaj že? aja, presolila je por in je morala popraviti :/) ter sir za gratiniranje.... Tega je bilo za eno malo jena posodo. Vsak je pojedel polovica. Torej 1,5 oblata. Blek beli oblati!
Mislim, saj bi bilo ok, ako bi ostalo pri gori solate pa ali pri lazanji z porom brez skute, ali pa z porom, skuto in brez oblatov. Tak pa...kuj nekaj
V: kivi, 1/2 malega jogurta