18. jun 2010 13:11
hej punce...se počasi vračam na stare tire ;) že par dni sem pridna ampak vas ne bom dolgočasila...mature je skoraj konec tako da..se bom s5 lepo vzela v roke :) učeraj Z: 2 breskvi + jogobela regularis K: poli salama in doma narejena francoska solata (malo majoneze drugo je bila kisla smetana) V: skledica češenj in nektarina vem da je malo preveč sadja ampak edino to mi gre po grlu, ob tako toplih dnevih res nimam apetita...pa tudi med učenjem moram nekaj zobati in češnje so še najbolj ''varne'' ne vem zakaj naj bi se izogibale sadja? usega se odrečem samo tega mi ne uzemite :/ joooj...to je res najtežje...s sadjem lahko preživim cel dan brez druge hrane, brez sadja pa sigurno ne preživim... :/ mislite da je to edini ishod? saj češnje, nektarine, breskve...imajo nizek gl? JOKL... posneto mleko JE mleko z 0,5% m.m. ;) obstaja tudi z 0,3% m.m. ...v euro spinu...jogurt ali mleko za kosmiče, mislim da ni pretirane razlike, drugače pa usi priporočajo mehčanje čez noč :) to da so pa oh za kosilo in beljakovine za večerjo ni nujno je pa preiporočljivo da dobiš use potrebne hranilne snovi... to da si črtala use ogljikove hidrate ni uredu! še vedno jih uživaj, le glej da bodo testenine polnozrnate, riž rjavi in tako... se da dobit...kruhu pa tudi če se odrečeš ne bo prevelike škode ;) upam da je kaj pomagalo, če sem kje zgrešila me popravite ;) sej pa zelo vesela da je stran ponovno oživela...me je kar spodbudilo :) mirelca