29. jan 2009 15:47
kozarec vode, jabolko.
Z: polnozrnat kruh z marmelado (s fruktozo), kava brez kofeina s posnetim mlekom.
K: krožnik goveje juhe s koščkom mesa, polnjeni šampinjoni, solata.
M: pomaranča
V: jogurt
MM
29. jan 2009 15:47
kozarec vode, jabolko.
Z: polnozrnat kruh z marmelado (s fruktozo), kava brez kofeina s posnetim mlekom.
K: krožnik goveje juhe s koščkom mesa, polnjeni šampinjoni, solata.
M: pomaranča
MM
29. jan 2009 22:53
kozarec vode, pomaranča
Z: ovseni in pirini kosmiči z otrobi, suhim sadjem in jogurtom
M: grozdje, sir
K: kumarična juha, riba z zelenjavo
M: jogurt, jabolko
V: pz jabolčna pita
tulka
29. jan 2009 23:26
V prvi stopnji (za drugo ne vem - še) Monti ne priporoča grozdja.
To je samo za informacijo.
Lp
MM
30. jan 2009 13:47
Petek
sok limone in pomaranče + cimet
Z: pz kruh, pusta skuta, marmelada bs, toplo mleko
M: grški jogurt 2% mm
K: pečen piščanec, zeljna solata z malo fižola
V: pečena hrenovka, še malo solate od kosila (sem si jo dala na stran)
Julija
30. jan 2009 14:11
kozarec vode, jabolko
Z: pz kruh z borovničevo marmelado s fruktozo, kava brez kofeina s posnetim mlekom
K: pohane ribe - seveda sem jih olupila , bučke in paprika na žaru, solata
M: sadje
MM
31. jan 2009 6:49
Petek: zajtrk: pomarančni sok, pz kruh, skuta in marmelada bs, kava bs, malica: kislo mleko kosilo: piščančja prsa z brie sirom v gobovi skorjici (brez kruha), zelena solata s fižolom, večerja: še malo mesa mi je ostalo od kosila, pa malo kislega zelja zraven. jana
1. feb 2009 13:21
Danes pa je nedelja in seveda si privoščim Montingnacovo čokoladno torto. daga
1. feb 2009 13:35
Včeraj:
kozarec vode
Z: jabolko
K:morska pikantna solata, lignji na žaru, pečena zelenjava na žaru
M: jabolko
V: kaki
Danes:
kozarec vode, jabolko
Z: domač polnozrnat kruh (ga je pekla mami), kava brez kofeina s posnetim mlekom
K: zajček v pečici, dušene bučke, solata
M: sadje
V: jogurt (mogoče pa me kaj drugega zamika)
MM
1. feb 2009 14:05
Naša kosila za ta teden: sobota: piščančji indijski curry, tarka dal, raita nedelja: goveja juha s pirinimi zvezdicami, boranija, solata ponedeljek: grahova juha, špinača, govedina iz juhe, solata torek: parmigiana, solata sreda: polnozrnati špageti z artičokami, limono in parmezanom, solata četrtek: paradižnikova juha, riba na žaru, zelenjava na žaru, solata petek: špinačno bučna frtalja, solata Pa še malice za sabo: - solata iz čičerke s tuno (recept je v bazi) - stročji fižol in brokoli s polivko iz limone, kaper in inčunov - kreolski krožnik (stročji fižol, čičerka, beli fižol in bučke s kreolskimi začimbami) - sadna solata - ribji namaz Ne vem točno, česa ne smete jesti, ampak mogoče se pa kakšna ideja najde. fresh
1. feb 2009 14:43
sobota: zajtrk: pomaranča, pz kruh z marmelado bs, kava bs, malica: 2 mandarini, kosilo: ribji file na žaru, stročji fižol v solati, kompot bs, večerja: ovseni kosmiči in nekaj sadja iz kompota s kislim mlekom. nedelja: zajtrk: pomaranča, ržen kruh, sir, kava bs, malica: pest lešnikov, kosilo: pečen zajec, kumare, paradižnik in paprika v solati, večerja: kumare z jogurtom janaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Pivski kruh