28. jan 2010 14:19
arksi je mal dvoumno napisala. Mesa / rib ne smeš kombinirat s krompirjem (rižem, testeninami in ostalimi OH). Lahko pa komot ješ meso ali ribe z zelenjavo :) Lizzie
28. jan 2010 14:19
arksi je mal dvoumno napisala. Mesa / rib ne smeš kombinirat s krompirjem (rižem, testeninami in ostalimi OH). Lahko pa komot ješ meso ali ribe z zelenjavo :) Lizzie
28. jan 2010 14:38
se mi je zdelo, sej delam tako in je prav dober občutek po kolsilu..... Marjanpn
28. jan 2010 15:24
arksi je napisal/a: |
Marjanpn, prvo kar je nikoli ne smeš jesti krompirja in mesa,rib, sira. arksi |
Tole pa ni po Montignacu. Sir je velikokrat prisoten v kombinaciji z jajci in v Montignacovi piti. Ribe pa celo močno priporoča, zlasti mastne - npr. losos.
tulka
28. jan 2010 15:26
Aja, saj ste že pojasnile - se opravičujem!
tulka
28. jan 2010 16:12
hvala punce, ampak sem kupila sojino smetano pa je slatka... fuuj...meni ima okus po kokosu... sm mogloče zgrešila? jih je več vrst? nism še čist padla u to zdravo prehrano, se pa trudim ;) je pa še nekaj... res se trudim, soka nisem pila že 2 meseca in res se trudim po montiju jest ampak danes sem bila razočarana... odkar sem začela z monitijem sem izgubila 3kg...seveda z veliiko napakami... in imala naj bi 70kg... danes pa mi je pokazali 71kg... sm mislila da bo manj pa je bil le kg več :/ ampak ne bom obupala ;) grem naprej :) Z: pivski kvas + 3 dcl vode + rezina povnozrnatega kruha z sirnim namazom M: 4suhe marelice + pohan piščanec (bolj je zgledaw kuhan...šola pač) + zeljna solata K: 2 hrenovki + 3 manši zelenjavni polpeti V: (plan) gobova juha (sicer iz vrečke...) +sadje mirelca
28. jan 2010 16:33
mirelca najbrz si kupila sladko smetano :) sladka smetana in smetana za kuhanje se razlikujeta :) drugače se pa poskušaj tehtat isti čas v dnevu, najbolje je zjutraj na tešče, tako boš dobila najbolj primerljive rezultate. a mi lahko zdaj ena pove če lahko jem jabolčno čežano ali ma to prevelik GI?? Nikjer ne najdem... Lizzie
28. jan 2010 17:11
mirelca, sojinih smetan je veliko vrst, ja!
Z: zmiksano sadje z jogurtom
M: kava
K: fižolova enolončnica s pz svedrci
V: postrv, kuhana cvetača in zelena solata
tulka
28. jan 2010 17:28
jast sem zasledila da kuhano sadje lahko ješ, torej ne vem zakaj čežane nebi... no če je to to... pač jabolka skuhana z malo cimeta in limone...jaz to velikokrat jem za večerjo :) se opravičujem če sem narobe razumela :) pa hvala za to smetano, v tej trgovini so imeli samo to tako da sem mislila da je enaka :) bom poskusila z drugo :) mirelca
28. jan 2010 18:01
GI in jabolka:
sveže jabolko: 35
jabolčni sok: 50
čežana, kompot: 35
tulka
29. jan 2010 9:36
hvala :) 2 kivija, sok 2 pomaranč, navadna voda Z: wassa kruhki, marmelada SF, kava K: pečena govedina z zelenjavo M: čežana V:cottage cheese ali pa grška solata :) LizzieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Lečina juha in krekerji iz polente