7. dec 2009 17:53
ojla, hvala vsem za odgovore. Mi je prav prijetno pri srcu, da ste mi odgovorile. Ja, tudi jaz sem opazila, da če se držim montija, potem nimam nekih groznih želja. Jaz sem naprimer nora na slane pregrehe. In zadnjič za "foro" poizkusim čips. Ni šlo, sem bila zelo vesela. Vrećka je ostala odprta in jo imam v službi že nekaj dni, jo bo treba že vreči v smeti. To se mi prej ne bi moglo zgoditi, bi pojedla tudi dve vrečki. Vem pa, da če se potrudim in nekaj časa v sili jem ne-monti, se mi bi odprl takšen apetit, da bi jedla in jedla in jedla. Zato belim prehrambenim stvarem pravim droga, ker me kar vleče in neprestano mislim na to.
Včeraj pa sem naredila čokoladne kroglice iz črne čokolade in poizkusila eno in potem še eno. Za sladkosnedneže niso, ker v njih ni nič sladkorja, so bolj grenke kot sladke. Vendar sem brez težav sedela z njimi pred menoj na mizici in tudi danes me ne ganejo. Sem si jih pa naredila za prednovoletno vzdušje, da ne posežem po nečem res pregrešnem v primeru krize. Monti me je naučil, da nikoli ne smeš biti doma brez dovoljenih prigrizkov.
Pa pustimo nekaj čvekanja še za jutri.
Z: žajbljev čaj, pz kruh z marmelado sf
M: kava, jabolko
K: pečen piščanec brez kože, zelena solata (velika skleda)
V: bodo odmrznjene višnje potem pa v sili še kos sira ali jogurt
Zdajle grem pa pogledat recept za montijev gobji narastek.
lp, župca