23. okt 2009 19:47
Oktober, hvala!
Bom poskusila in sporočila, kako je uspelo. Vsekakor se veselim spremembe.
tulka
23. okt 2009 19:47
Oktober, hvala!
Bom poskusila in sporočila, kako je uspelo. Vsekakor se veselim spremembe.
tulka
23. okt 2009 21:23
Uspešno vzdržujem težo, ki sem jo po Montiju dosegla v 3 mesecih. Žal pa sem zdaj malo grešila - jedla sem pečen kostanj. Nisem vedela, da ima tako visoki GI. No, saj na teži pa se ne pozna ...grešila pa s kostanjem tudi ne bom več. Mayisa
23. okt 2009 23:00
Z: sok, kruh s skuto oz. namazom, kumarica, kava M:jabolko K: segedin golaž V: jogurt s sadjem Migla
24. okt 2009 9:20
mandarina, navadna voda Z: pirink kruh ,marmelada BS, kava K: puranje meso z zelenjavo (tri barve paprike, por, bučke) M: pistacije V: ? Lizzie
24. okt 2009 20:22
Z: jogurt, ovseni kosmiči, jabolka
K: piščančja prsa na žaru, za prilogo: stročji fižol, soja in grah ter pire iz zelene kolerabice
M: lahka skuta + jogurt + koščki breskve
V: pz pica s paradižnikom in mocarelo
25. okt 2009 22:18
Današnja nedelja je bila precej zgoljufana, ampak smo praznovali izgubljene kilograme
Z: jajčka z ricotto, ovsenimi kosmiči (zelo malo), pusto puranjo šunko in malo sira
M: mandarine
K: orehovi štruklji iz polnozrnatega testa, sladkani z malo medu
M: piškotki Sierra Nugget Cookies iz baze (brez koruznih kosmičev)
V: piščančje prsi na žaru in kuhan brokoli
tulka
26. okt 2009 9:08
Z: jogurt, kivi, kava K: goveja juha, malo govedine in zelena solata M: jabolko V: kisla repca Migla
26. okt 2009 12:58
navadna voda Z: pirin kruh, marmelada BS, kava K: segedin M: sadje V: jogurt Lizzie
26. okt 2009 14:27
Z: bio ovseni kosmiči z lahkim jogurtom in koščki breskve
M: en pz piškot, kava
K: losos na žaru; gratinirana cvetača in brokoli; vrstica črne čokolade
M: pest orehov
V: jota brez krompirja
tulka
27. okt 2009 19:44
Z: jogurt in kava K: čista juha, zrezek in mešana zelena solata M: jabolko V: jogurt z ovsenimi kosmiči in razrezanim kivijem MiglaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Raca z rezanci na azijski način
Pohorska gibanica