10. jun 2009 9:58
Tudi jaz sem pred leti uspešno shujšala, sicer ne z Montijem, ampak z dieto, ki je kar precej podobna tej metodi in mi je uspelo v 1 mesecu izgubiti 5 kg, ki se niso povrnili (razen v času nosečnosti, vendar sem jih po spet izgubila), potem pa sem nadaljevala z blazjo varianto, in nisem več hujšala, ampak zredila pa se tudi nisem, čeprav sem uživala vse, v nekih zmernih količinah seveda. Zdaj pa se teža enostavno ne premakne, nevem če se je presnova po porodu toliko spremenila da bi morala resnično stradati, ali kaj? Enkrat sem že o tem govorila z zdravnico, pa mi je rekla da zgleda da mi telo zelo dobro izkoristi vsako kalorijo, ampak neki način za shujšati pa mora biti??!! Zdaj sem na Montiju od začetka maja, pa vse do zdaj, kilogram varira, gre dol, pa spet gor.!!! Ne mislim še obupati, ker mi takšna prehrana ustreza in se zaenkrat dobro počutim, ampak malo motivacije bi mi pa prišlo prav (takšne ki bi se videla na tehtnici
)
voda z magnezijevo šumečo tableto
z: wassa kruh z marmelado, kava
m: 2 manjši nektarini, zeleni čaj
k: pečena piščančja prsovina, zelena solata
m: kava z mlekom, črna čokolada
v: čista zelenjavna juha, piščančja prsovina od kosila, paradižnikova solata
ps. pod kava se razume brez sladkorja, in s posnetim mlekom, če bo kaj drugače bom posebej napisala, da ne bom vedno tako dolga.
dalea
Sporočilo je spremenil(a) dalea dne 10. 2009 09:59
Sporočilo je spremenil(a) dalea dne 10. 2009 22:29
Sporočilo je spremenil(a) dalea dne 10. 2009 22:29