30. okt 2009 8:52
Tulka, hvala....Danes bodo pri meni za kosilo. Z: jogurt z ovsenimi kosmiči, kava bs, M: pomaranča, K: tunini polpeti, radič s fižolom, V: zelenjavna omleta. jana
30. okt 2009 8:52
Tulka, hvala....Danes bodo pri meni za kosilo. Z: jogurt z ovsenimi kosmiči, kava bs, M: pomaranča, K: tunini polpeti, radič s fižolom, V: zelenjavna omleta. jana
30. okt 2009 13:26
navadna voda, sok 2 pomaranč Z: pirin kruh, lahek sirni namaz, kava K: tunini polpeti, paradižnik M: mandarina V: mleko z ovsenimi kosmiči Tulka, ti tunini polpeti so pa res okusni :) Lizzie
30. okt 2009 20:12
Z: navadni jogurt, košček graham kruha
M: kava, kaki
K: rižota (z napačnega riža), z grahom, šampinjoni, bučko in malo puranjega mesa, škafec berivke s fižolom
PM: dežnikarice z jajci
V: sadje z orehi
Da ne bo pomote PM = pozna malica
MM
30. okt 2009 22:03
PM je v enem drugem forumu 'prvo mletje'
Z: pomarančni pz muffini s suhimi slivami, activia
M: pest oreščkov
K: fižolova enolončnica s koščki belega piščančjega šinka (2% maščobe, če verjameš)
M: jogurt z žličko domače pomarančne marmelade sf
V: pz pica z bučkami, lahkim sirom, mocarelo, paradižnikom in papriko; ledenka
tulka
31. okt 2009 11:05
navadna voda, sok 2 pomaranč Z: pirin kruh, lahek sirni namaz, kava ... vse ostalo bo danes greh :) praznujemo rojstni dan :D Lizzie
31. okt 2009 12:23
Grešila sem včeraj, bom pa piazila danes: Z: naravni pomarančni sok in kaki, kava K: pečen piščanec, špinača in zelena solata M: kaki V: skuta, paradnižnik, paprika Migla
1. nov 2009 10:49
Včeraj:
Z: sadje, graham kruh s slivovo marmelado sf
M: kapučin
K: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1423 tale "čorbica", ki sem jo malo priredila. Je pa odlična.
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Nadevana_pecen - spustila sem maščobo. Namesto meda sem dodala agavin sirup in med orehe pomešala žlico ovsenih kosmičev
M: kaki
V: začinjen popečen tofu
Danes:
Z: kivi, grški jogurt
K: goveja juha (brez zakuhe), prešpikana konjska pečenka v zelenjavni omaki, polnjeni šampinjoni, radič v solati
M: sadje z oreščki
V: pz šmorn
MM
1. nov 2009 11:37
Z: pz kruh, sirov namaz, kava K: zrezek, kisla repa in fižol M: kaki V: jogurt s sadjem Migla
1. nov 2009 11:49
navadna voda, sok 1 pomaranče in kivija Z: pirin kruh, marmelada BS, kava K: riž z zelenjavo (bučke, paprika, por, paradižnik) M: mandarina V: suhe salame, pršut, sir Lizzie
1. nov 2009 14:16
pomarančni sok
Z: opečen polnozrnati kruh z lahkim skutnim namazon
M: pz piškot, kava
K: pirini rezanci z bučkami
M: skuta
V: losos z narastkom iz brokolija in cvetače
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Angleški kolač
Ploščati špageti z morskimi sadeži