14. jan 2009 19:48
1001 dar ima take oblečene tople, v obliki plišastih živali in take navadne. nitta
14. jan 2009 19:48
1001 dar ima take oblečene tople, v obliki plišastih živali in take navadne. nitta
15. jan 2009 7:16
Pred kratkim sem ga tudi jaz iskala, pa sem se nazadnje odločila za lekarno, češ tam imajo gotovo na izbiro. Prijazna prodajalka mi je svetovala nekaj drugega. Nekakšne vrečke z želejem, ki jih daš v vročo vodo za 5 minut in služijo kot termofor ali pa v zmrzovalnik in so uporabne kot obkladki. So različnih velikosti in stanejo nekaj evrov. Priporočam.
Mic
15. jan 2009 9:50
Jaz sem pa zdnjič preizkušala male vrečkice s tekočino, noter je neka kovinska ploščica, ki jo "streš" in se ta gel spremeni v trdo obliko, hkrati pa oddaja neverjetno toploto. Kaseje vrečkice segreješ v vroči vodi in se zopet utekočinijo. Tako ponavljaš postopek, ko te zebe "streš" ploščico in ...... MacKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burek z lahko solato
Čarobna zelena torta