Kje v Lj lahko kupim pravi Portugalski Porto (vino)?
Hvala za odgovorčke
Kje v Lj lahko kupim pravi Portugalski Porto (vino)?
Hvala za odgovorčke
13. jan 2009 14:14
Jaz sem ga v MB videla v Leclercu, torej bi v Ljubljani tudi moral biti na razpolago. Pa v Maxiju verejtno tudi.
Če ne najdeš, vprašaj direktno na podjetje Pernod Ricard Slovenija, imajo zastopstva za številne blagovne znamke, in bi verjetno znali pomagat.
mamamia
mamamia
13. jan 2009 14:16
Noa! Poglej v spletni trgovini: http://www.evino.si/?page=vina&subpage=iskalnik&k akim
13. jan 2009 14:39
O, super, najlepša hvala obema!!! Moja mami bo presrečna. Na Portugalsekm se je namreč zaljubila v to sladko vince
13. jan 2009 14:40
Jaz sem ga kupila v centru najboljšega soseda, videla pa sem ga tudi v Maxiju. aby
13. jan 2009 15:11
Imam ga iz Leclerca, če pa se ne motim, sem ga videla celo v Lidlu, na nobenem pa nisem prebrala deklaracije.
13. jan 2009 15:56
Imajo ga tudi v Lidlu.
Lijana
13. jan 2009 16:01
Naj prilaknem svoj piskrček:
Iščem pijačo, ki je bila pred več kot 30 leti v naših trgovinah prodajana kot Šeri. Ne vem, kdo je bil proizvajalec, nobene znamke, tudi okusa ne vem, kakšnega je bila. Možno pa je bilo, da sta ga dve mladoletnici pocukali v celem popoldnevu.
Zanesljivo to ni Cherry Brandy.
Če se komu sveti, kakšno pijačo imam v mislih, naj mi pove, kje jo je mogoče kupiti.
Potrebujem jo namreč za darilo v igri asociacij ( ob darilu se mora slavljenec spomniti, s katerim dogodkom je povezna). Slavljenka je namreč ena od "zapitih" pup, ki ima okroglo obletnico in se bo zanesljivo spomnila dogodka, ker menda ni potem nikoli več zadeta.
F r i n a
13. jan 2009 17:07
Frina, mislim, da je to šeri vino, težko, sladko, vendar zelo dobro vino. Na žalost, ne vem, kje in ali sploh ga še imajo - tudi jaz bi ga kupila. Pa še podobno izkušnjo imam kot vaša prijateljica. lp MARTA1
13. jan 2009 17:09
Jaz pa se sprašujem, če misli sherry, ker je napisala, da ne cherry (se ji je mogoče zapisalo?) brandy. Ker sherry je v osnovi narejen iz suhega vina z dodatkom brandy-ja. fresh
13. jan 2009 18:12
En približek (je pa pravo ime) imajo v Lidlu. Torej - če gre za igro, bo čisto dovolj dober. LisaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki v curry omaki z ohrovtom
Bananin puding z vanilijevimi rogljički