25. feb 2013 22:29
Hvala elaphus,to sem videla!
adalbert
25. feb 2013 22:29
Hvala elaphus,to sem videla!
adalbert
27. feb 2013 7:26
adalbert je napisal/a: |
Meni se najbolj obnese mešanica pol volne pol sintetike.Je lepo za delati in vzdrževati.Iščem pa po internetu kaka navodila za pletenje npr.otroške jope,pa ne najdem. L.p.
|
Tule jih je kar nekaj
http://www.garnstudio.com/lang/en/kategori_oversikt.php
lp
anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/
27. feb 2013 9:04
Mojca2007 je napisal/a: |
100% volno za pletenje (Karisma) naročam tukaj: |
Hm... Pa pošljejo tudi v SLO? Ker tam pri naročilu imam samo možnost izbrati med DE in AT.
oz ali sem kaj spregledala?
alxteam
3. mar 2013 18:11
Ker se končno bliža pomlad in čas za bolj lahke tkanine, me zanima, če je katera že poskusila plesti z bambusom. Kako se obnaša na koži in kako se vzdržuje?
Moram povedati, da je moje najnovejše odkritje pri pletenju števec vrstic - ta mali pripomoček se mi zdi zelo uporaben in vsaj meni čudovit. Končno sem sigurna, da bosta sprednji in zadnji del jopice prilegajoča se kot je treba. Prej sem merila višino s šiviljskim metrom, se mučila s štetjem vrstic in se vmes nekolikokrat zmotila in obupavala, skratka priporočam. Kupila sem ga pa v Centromerkurju v Lj.
Atataska
3. mar 2013 18:48
Atataska,
kje pa kupiš prejo z bambusom? To bi tudi jaz poskusila, imam sicer bambusovo odejo in je občutek na koži božanski.
Glede vrstic oziroma sprednjih in zadnjih delov pa nisem nikoli imela problemov - ena vrstca gor ali dol, saj nikoli vseh zank ne zateguješ popolnoma enako (vsaj jaz ne), tako je čisto v redu, če položiš dele enega na drugega in preveriš, ali so enako dolgi ali ne. Po mojih računih nikoli nisem zgrešila veš kot za 2 vrstici, kar je pri nekaj 100 prava figa, povsem v okviru običajnih negotovosti (kaj hočem, me je pač pokvarilo 25 let službe v analitiki!).
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna mineštra
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike