Sedaj imajo akcijo tega pralnega stroja v SPAR-u,pa me zanima kakšne iskušnje imate s tem strojem.Lp žolca
Pralni stroj matrix
12. jan 2009 12:08
Matrix je dober ponudnik opreme (radio, TV, gospodinjski aparati...). Samo energijski razred poglejte (A+, A)-da vam ne bo preveč elektrike "pojedel". Drugače pa jaz pravim:"čez Gorenje ga ni".Mislim, da imajo zdaj v GA (trgovina z gospodinjskimi aparati) en Gorenjev pralni stroj v akciji. Malo poglejte na www.ceneje.si - tu vedno pogledam preden kaj kupim. Lep pozdrav z oblačne štajerske. pe3ca
12. jan 2009 13:07
pe3ca,malo poglej,kdo dela to mašinerijo,ki se prodaja pod Matrix Pa je potem vseen šmorn,če rečeš,da ga ni čez gorenje sara_k
12. jan 2009 13:10
Da vam jaz povem svojo izkušnjo.Pred malo več kot dvemi leti sem kupila svoj prvi čisto novi pralni stroj,ker ni bilo denarja v izobilju sem kupila Matrix-ovega za takrat cca.66.000sit imel je 1400 obratov in ene.razred A.Prala sem za 4 člansko družino,pazila sem,da ga nisem preveč napolnila...No letos v sredini oktobra je pa ta stroj odplesal svoj tango pa kopalnici in zrušil wc školko in počil tuš kabino.Namreč počile so uteži in romal je na odpad pa 26 mesecih uporabe.Moja sodelavka pa še kar pere z istim Matrixom,ki sva ga kupili v tednu dni razlike.Sem pač naletela na tak stroj,kaj čmo. toppy
12. jan 2009 13:23
Madonca, toppy, pol kopalnice je bilo treba prenoviti zaradi pralnega stroja
Atina
12. jan 2009 14:06
Jaz sem doživljala travme zaradi "skakajočega" pralnega stroja. Pa ni bi Matrix, bil je Candy. Od takrat vedno med pranjem izklopim centrifugo in jo vklopim po končanem pranju. Ti kar kupi tega Matrixa, lahko pa v Hoferju vprašaš če jih še imajo. Njihovi so tudi OK in po ugodni ceni. K
12. jan 2009 14:09
Skačejo tudi nekateri Gorenjevi in Electroluxovi Zadnjič sem nadrla moške primerke, kaj se grejo in razmetavajo po pralnici, na koncu sem pa ugotovila, da ta močna centrifuga (1600 obratov) obvlada tudi kak plesni korak ali dva.
12. jan 2009 14:32
Ah, moj je bil tudi potnik. Ni sicer imel toliko špage, da bi razbijal po kopalnici, je pa pripotoval do vrat, ki smo jih z veliko težavo odprli. Ko smo mu skrajšali kabel, se je unesel.
Aja, je bil pa pasme Rade Končar, in je potem pridno pral še petnajst let.nola
Sporočilo je spremenil(a) nola dne 12. jan 2009 14:33:23
12. jan 2009 15:17
Pozdravljeni Niti enkrat,mi še ni mojga miele pralnega stroja vrglo po kopalnici,še majn pa da bi mi ga treslo in da bi vse zmetal dol z njega.Stoji trdno na tleh,kot da je zabetoniran.Pa čeprav včasih centrifugira 1800 obratov ,in ima v bobnu sam ene JEANS hlače.Stroj popolnoma miruje. To je pa tehnologija navitronic,ki je senzorsko voden vsak korak stroja.Če se perilo ne razporedi pravilno,enostavno ,iz 1800 zmanjša na 600 da ne poškuduje stroja.Če zazna senzor,da perilo ni blo možn zrahljat,sploh kakšni večji kosi.Sam stroj je utežen z UTEŽMI IZ SIVE LITINE.Brez kakšnih betonskih plošč in podobno. Tako da brez problema,stroj pustim prat,tud takrat ko me ni doma.Ne bo skakljal,po kopalnici in razbijal.. Kar se pa tiče znamke Matrix.Moja sorodnica kupla pomivalni stroj od te znamke.Star dve leti,in dela kot urca.Sej pravim,kak naletiš na serijo,tak aparat pač imaš. Sam imam znamko miele & bosch.Vse deluje brez problemov kot urca.WPS 3985 NAVITRONIC,tip mojga pralnega stroja. Če pa kupujem,velike gospodinjske aparate,gledam samo znamke kot so:Miele,Bosch,Siemens,Aeg.Ostalo me ne zanima. lp Miele MieleKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla