Osmica

MA-RE  

član od: 4.2.2003

sporočila: 38

tema odprta - 13. mar 2003 7:24 | ogledi: 1.980 | odgovori: 4

Vsem ljubiteljem dobre domače kraške prehrane (pršut, Teran,...) in osmic sporočam, da je do konca tega tedna odprta osmica v Grahovem brdu (ne vem imena kmetije - pa saj je samo deset hiš, in je na koncu vasi) - pred vasjo Dane pri Sežani.

Marijan PETEK

vilca  

član od: 16.12.2002

sporočila: 23

13. mar 2003 13:46

Spoštovani Marijan! Za informacije poglej temo Osmice na Primorskem!!!! LP vilca

MA-RE  

član od: 4.2.2003

sporočila: 38

13. mar 2003 16:56

RE: Vilca Vidiš, prav mi je, ker nisem preveril vseh strani za nazaj od časa zadnjega obiska. Sem bil tam, vendar se nisem ubadal z imenom kmetije, ker sem preveč užival v degustiranju! Bom pa pogledal, kje je naslednja! Hvala in LP tudi tebi! Marijan PETEK

suzika  

član od: 1.10.2001

sporočila: 39

13. mar 2003 21:51

Ojla, ta osmica v Grahovem brdu je res fenomenalna. Bila sem tretje leto zapored in se bom sla. Lastnik je MAhnicev Ladi in kmetije ni rpoblem najti, vsaj med vikendom ne. Morate pa kar pohiteti, saj jo v nedeljo zapirajo. LP, S

ribica  

član od: 31.10.2002

sporočila: 525

17. mar 2003 10:58

Ce vas ne moti skok cez mejo, Vam svetujem Kmecki turizem "BIBC" v Krizu pri Trstu. Tu imajo odlicno vino, pogostijo pa vas s svezimi ribami, ki jih lastnik, ribic po poklicu, ulovi sam v Trzaskem zalivu. Odprto celo pomlad, vendar samo ob petkih, sobotah in nedeljah. Ceprav ne pijem vina, se obisk, predvsem zaradi dobre hrane splaca. ribica Sporočilo je spremenil(a) ribica dne 17. mar 2003 11:10:28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti