17. jan 2009 12:09
Jaz sem ga kupila v kompletu z metlico za stepanje v Ikei, cena kompleta je bila 1 eur. Če poznaš koga, ki gre v ikeo, ga fehtaj. Drugače pa tudi pri nas po mojem ni drag. http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/500931 RadaJem
17. jan 2009 12:09
Jaz sem ga kupila v kompletu z metlico za stepanje v Ikei, cena kompleta je bila 1 eur. Če poznaš koga, ki gre v ikeo, ga fehtaj. Drugače pa tudi pri nas po mojem ni drag. http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/500931 RadaJem
17. jan 2009 13:20
RadaJem je napisal/a: |
Jaz sem ga kupila v kompletu z metlico za stepanje v Ikei, cena kompleta je bila 1 eur. Če poznaš koga, ki gre v ikeo, ga fehtaj. Drugače pa tudi pri nas po mojem ni drag. http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/500931 RadaJem |
17. jan 2009 14:32
Ej, femica, po pravici povedano, sem ga samo enkrat uporabila - mleko lepo speni, edino potem, ko sem ga dala na vročo kavo, je pena malce upadla. Verjetno zaradi temperature. Fantu se zdi pa strašno fajn, ker ima rad spenjeno mleko. Ta kompletek sem kupila zato, ker sem rabila metlico in je prišla v kompletu ceneje kot če bi kupila posamezno, poleg tega so bile vse ostale plastične, jaz sem pa hotela kovinsko. Drugače pa se po mojem pride do istega rezultata tudi z mikserjem ali paličnim mešalnikom. Nekje sem prebrala, da v mleko dodajo kanček radenske, ker se menda potem boljše peni. Sama tega še nisem poskusila. Huh, kakšna znanost okoli enih navadnih mehurčkov zraka, a? RadaJem
17. jan 2009 16:19
Rada imam kavo na tisoč in en način. Samo, da je, pa sem srečna! Kavina odvisnica... pikica82
17. jan 2009 18:12
klavdijaB je napisal/a: |
v našem malem mestu ni lešnikove Barkave ne v mercatorju in ne v šparu. torej, še jo katera kje najde? klavdija |
17. jan 2009 18:15
No, šla sem na Barcaffe spletno stran, pod "Mleta&zrno", kamor bi ta "lešnikova" spadala, je ni. Očitno je ni (in ne bo) več nikjer za dobit. vesoljka
17. jan 2009 18:21
Z novim letom sem začela piti brezkofeinsko kavo. Pijem jo ob istih urah kot prej navadno kavo, pa kofeina sploh ne pogrešam.
Si pa včasih zjutraj naredim mešanico: 1 žlička instant kave, 1 žlička kakava, 1 dl vroče vode, 1 dl toplega mleka. Včasih si dodam še ščep cimeta.
MM
17. jan 2009 19:51
Jaz imam najraje nesladkano Barcaffe kavo z mlekom...ampak to pijem samo zjutraj. Čez dan pa brezkofeinsko z mlekom lešnikovo kavo sem pa probala samo enkrat, pa je bla grozna..najbrž zato, ker ni bla mešana z navadno kavo in je bla aroma lešnika premočna za moj okus. NaturensGalleri
17. jan 2009 20:04
Jaz sem skoraj iz kože slekel Sosedove in Tuševe trgovke zaradi lešnikove kave. Zastonj. So mi dale vedeti, da je ta kava ADIJO, ni-ni, premajhno povpraševanje itd. Jah, pa tako dobro mešanico se je dalo narediti če se je vsulo ravno prava količina cimeta, pol lešnikove, pol navadnega Barrcafea, na dno skodelice je "pomotoma" padel majhen košček temne čokolade, malček smetane in....................za popoln užitek še ženska družba. Kofetarski pozdrav! pšeničnik
18. jan 2009 18:52
Penilec za mleko imajo tudi v trgovinah Tuš,jaz sem kupila tistega na palčki-je na baterije. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Caprese solata s popečenimi svaljki
Mehiške taco košarice