10. jan 2009 16:08
Iwana, pojdi nazaj vprašat, po mojem so ti računali kar celo škatlo ampul (po navadi so tri notri). Ja, saj se je tudi meni zgodilo enako pri antibiotikih - pač nisem prav čas pogledala računa, ker me je bolj skrbelo za mačka kot za račun. So mi računali 30x50 mg xxx tablet, v rečko so mi dali pa samo eno tablico s 15 tabletami.... in ker je bil zraven računan še pregled in vitamini, antibiotik je bil pa še najnižja postavka med vsem tem, pač nisem bila pozorna... Ampak tista postavka : izdaja zdravil mi pa ni nič jasna. Čeprav - cena za Frontline je visoka, v Italiji jih prodajajo tudi v specializiranih trgovinah za živali in ne samo pri veterinarjih in je v zadnje, ko sem kupila celo škatlo (pakiranje s 3 ampulami) to stalo 19 €. Prav zadnja ampula, ki mi jo je prijateljica kupila (samo 1) pri veterinarju pa je stala 6,40 € z DDV. Tako, da je tudi možno, da so ti v resnici računali samo po 1 ampulo, pa je na računu to tako čudno napisano ....Najboljše, da vprašaš, če boš kaj mimo hodila. In - tole bo sicer izven teme - možu so enkrat, ko je šel na avto servis menjat baterijo za kontaktni ključ prav tako računali 1 par baterij, čeprav je realno kupil samo eno. Ja, to se lahko dogaja, ker smo pač potrošniki premalo natančni in pozorni.....Tako lahko prodajalec eno stvar mirno večkrat proda - samo ni mi jasno, kako se potem to ujema z zalogami in razmerjem med nabavljenim in izdanim blagom? mamaF - Mojca