8. jan 2009 12:52
Hvala Začetnica za koristno informacijo. Jasno da bom pogledal, čeprav sem se vdal v usodo, da ga ne bom nikoli več imel. Bom poročal, če ga dobim. Še enkrat hvala in lp. hedonist
Hvala Začetnica za koristno informacijo. Jasno da bom pogledal, čeprav sem se vdal v usodo, da ga ne bom nikoli več imel. Bom poročal, če ga dobim. Še enkrat hvala in lp. hedonist
Zdaj sem poslala mail na DM. Prosila sem za kontakt dobavitelja. V Mullerju ga po moje ne bo, ker nisem opazila niti enega od tega proizvajalca. Začetnica
8. jan 2009 13:15
Probaj v DM in v Mullerju oz. še v kaki parfumeriji v Avstriji. Mene so lani v naših Mullerjih hoteli prepričat, da so parfum JOOP Le Bain nehali delat. V Grazu so jih imeli toliko, da so jih prodajali v akciji. K Sporočilo je spremenil(a) KARMINA dne 08. jan 2009 13:16:04
8. jan 2009 13:19
Ej tega Joopa pa sem še pred kratkim videla čez mejo. Problem je v tem, ker je to tak neugleden kot sem rekla pocenski parfum in prav briga jih. Če bi se grebla za kakega za 50 € bi mi oni sami klicali na vse konce Slovenije (po svojih poslovalnicah). Čez vikend grem v Avstrijskem DM-u v akcijo. Začetnica
8. jan 2009 13:31
rhttp://cgi.ebay.com.sg/Ulric-De-Varens-Varens-Duo-Po|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 S tem te samo jezim....Valjda ne boš v Singapurju kupovala. Samo imajo pa ga. Pa v Schlecker-ja in Müllerja poglej ko boš čez mejo. Tudi baje imajo parfume od te firme. jass
8. jan 2009 14:25
ZAČETNICA je napisal/a: |
Problem je v tem, ker je to tak neugleden kot sem rekla pocenski parfum in prav briga jih. Če bi se grebla za kakega za 50 € bi mi oni sami klicali na vse konce Slovenije (po svojih poslovalnicah). Začetnica |
8. jan 2009 14:31
Ja na Schlekerja pa se še spomnila nisem. Hvala Jass. Sicer pa Singapur res ni glih tukaj za vogalom... Daj povej še kje je najbližji Schleker meni. A je v Strassu?? Sama sem hodila nekam drugam, kjer mi je zdaj predaleč. Karmina itak da bom javila, ko ste tak pridne/i pa mi pomagate. Začetnica
8. jan 2009 14:51
Začetnica probaj se vsaj do Lipnice zapeljat (če do Graza ne gre), tam boš imela večjo izbiro! K
8. jan 2009 14:53
Karmina, v ponedeljek, 5.1. so Joopov La Bain še imeli v Muellerju na Čopovi, dve ali tri škatle. Duo poudre so imeli pred novim letom še v Lecrlercu, pri tacenejših dišavah, torej ne notri v drogeriji, kjer se plača posebej. LP juma
8. jan 2009 14:56
Juma resno misliš, ob 15.00 nabrusim pete pa sem že v Leclercu!!!??? ZačetnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mehiške taco košarice
Jugoslovenka