8. jan 2009 12:37
Priznam, na misel mi ni prišlo, da bi se kava pila v avtu (samo potem boš morala pa prej vstati, da jo boš pripravila, ali kako?). Pri nas tega ne počnemo, ker je bilo eno razlitje "multivitaminskega soka iz plastenke in eno puščanje čokolade v kabini in potem čiščenje tega več kot dovolj prepričljiva izkušnja, ki je ne želimo ponavljati. Veliki lončki so mi pa scary. Enkrat sem brala, kako so se v zadnjih tridesetih letih povečala pakiranja in kako se navajamo na večje potrošniške formate in kako vse postaja supergiant in me veliki lončki (a ni to malo oksimoron) asocirajo na požrtnost. In ker imam to nesrečo, da vizualiziram, se zdaj ne morem znebiti slike ene debele Američanke, ki šeta po Disneylandu z ogromnim "lončkom" dijetkole in zraven še kako supersize porcijo krompirčka. In raje ne pomislim, kolikokrat greš lulat med pitjem tričetrt litra tekočine in kje medtem pustiš "lonček"... Aja in ta moja namišljena Američanka gre potem domov, kjer ima za mizo takšen mess, kot je na ežojevi fotki (glej sosednji topic)...in spije kofe iz skodele za mueslije......ojojoj, punce, za danes definitivno ne zmorem nič več spraviti v usta. Vendelina jr.