1. dec 2010 23:03
ZAČETNICA je napisal/a: |
Vendy že špila. Sicer pa najbolj nora cena kar sem jo doživela je bila na Markovem trgu v Benetkah 8 € za kapučino. Začetnica |
1. dec 2010 23:03
ZAČETNICA je napisal/a: |
Vendy že špila. Sicer pa najbolj nora cena kar sem jo doživela je bila na Markovem trgu v Benetkah 8 € za kapučino. Začetnica |
1. dec 2010 23:32
uršaša je napisal/a: | ||
se podpišem pod to! je pa bila reeeees dobra;) Sicer je to že malo zastarela tema, ampak vseeno... kje ste kupile te termo šalčke? seveda po zmarni ceni- tam do 5 evrov. aladdinove so ful lepe ampak si zaradi moje nerodnosti raje ne privoščim dragih lomljivih stvari:) prejšnji teden so v hoferju imeli akcijo 2 šalčki za 5 evrov- res lepe! jaz se seveda naložim z 2ma škatlama in še nekaj drobnarijami, na blagajni pa ugotovim da sem brez denarnice... šment:) uršaša |
V hoferju :) hehe... zelo zadovoljna... držijo komot 4 ure (za kaj več ne vem, ker sem se še to "mučla", da sem tak dolgo čaj pila :D ). Drugače pa vem, da so jih v lidlu meli ( mislim da lani decembra, mogoče bojo tut letos), 1 je bila okol 4€ .... Sem pa vidla tut v interšparu (tam ko so oni izdelki Tochiba al nekaj takega), samo je bila 1 10€.... Lahko pa se v kakem hoferju pozanimaš, če še majo ( take zadeve dobim ponavadi v hoferju v hočah (blizu MB)... če majo se probaj zmenit za preskladiščenje v tebi bližji hofer, če ti ta ni pri roki).
Lp,
Petya
2. dec 2010 10:19
Petya je napisal/a: |
Lahko pa se v kakem hoferju pozanimaš, če še majo ( take zadeve dobim ponavadi v hoferju v hočah (blizu MB)... če majo se probaj zmenit za preskladiščenje v tebi bližji hofer, če ti ta ni pri roki).
Lp, Petya |
2. dec 2010 21:48
uršaša je napisal/a: | ||
ko je v hoferju akcija rabiš samo srečo (ali veze:) da kaj dobiš... še isti dan sem šla v hoče, naslednji dan pa v slo. bistrico, pa niso več imeli:( eh, se bo že še kje kakšna za mene našla :)) uršaša |
Res? Jaz sem v Hočah vedno dobla kaj iskala, še kak tedn po akciji ( sploh tiste posteljnine, ki je v Hoferju za Planetom Tuš pošla v dveh urah)... Sej pravim, probaj poklicat malo okrog ( to še ena stvar ki mi je pri Lidlu bolj všeč, ti oni pošičejo in preskladiščijo, če želiš in če imajo).
Upam, da ti jo uspe najt :)
PetyaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
French toast s sadjem
Poletni svaljki z dimljenim lososom