3. nov 2010 18:53
Tudi jaz sem si danes kupila ta valjar v Sparu v Avstriji. Jeeee
lp
Bojana
3. nov 2010 18:53
Tudi jaz sem si danes kupila ta valjar v Sparu v Avstriji. Jeeee
lp
Bojana
21. dec 2013 18:27
Pozdravljene,
a je ta tema še aktualna? Tudi jaz iščem valjar z distančniki. Ali ima katera tega: http://www.planetpeke.si/Shop.aspx ? Sicer pa, ali še katera hodi v Celovec po nakupih - bi se priporočala za enega.
LP Silvija
Silvija_02
21. dec 2013 19:07
Pred nedavnim sem videla reklamo zanj v enem od reklamnih letakov naših velikih trgovcev, nekje okoli 20€ je bila cena, se mi zdi.
rimljanka
21. dec 2013 19:18
Rimljanka, hvala za odgovor. Bom prelistala zadnje letake.
LP Silvija
Silvija_02
21. dec 2013 19:48
Našla. Upam, da ga imajo še na zalogi, kljub temu, da je ponudba že potekla.
Prilagam sliko v kolikor še katero zanima.
LP Silvija
29. dec 2013 8:24
Se lahko dobijo le distancniki? Pripomocke imam po enakem kopitu - rdec silikon. Pred kratkim sem nabavila valjar, si sam "tece", http://trgovina.krek.si/valjar-rdec-silikon-25cm.html ker s plasticnem sem morala prevec pritiskati...
Kako pa se obnesejo leseni distancniki (palice)?
bionda
29. dec 2013 11:55
Sama imam valjar iz zgornje slike in je res super. Malo ga je od začetka treba posut z moko dokler se ne udela. Imaš vso testo lepo enakomerno razvaljano. Pa navadit se moraš na širino testa, ker ga včasih povoziš ob strani-to ti pride počasi v kri.
Če še pečete uspešno peko!
branka
29. dec 2013 14:40
Jaz sem tudi zdaj pred prazniki kupila ta valjar v Sparu, pa skoraj vsakič, ko z njim valjam, jemljem distančnike dol, ker me motijo. Očitno zvaljam testo na preveliko površino, pa mi distančnika režeta testo. Drugače pa sem z njim zadovoljna, ko želim testo natančno razvaljat, npr. pri medenjakih ali kakšnih rezinah in pitah.
yulchi
13. dec 2014 21:01
Kako pa je z valjarjem z distančniki od Tescome. Ali ga morda ima katera?
Biba
13. dec 2014 21:31
Ve, ki že imate te valjarje, kaj je bolje, da vzamem leseni ali silikonski valjar
Biba
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja v slow cookerju
Hempy polenta