5. okt 2010 13:55
Imela bi eno prošnjo in sicer, če bo katera letos nakupovala takšen valjar z distančniki, kot je Darjuškin, bi se priporočala za enega. Hvala! Alcika
5. okt 2010 13:55
Imela bi eno prošnjo in sicer, če bo katera letos nakupovala takšen valjar z distančniki, kot je Darjuškin, bi se priporočala za enega. Hvala! Alcika
10. okt 2010 10:59
Kratko poročilo: moj Joseph&Joseph valjar Vizualno je valjar tudi v živo upravičil moja pričakovanja , mož pa si je oddahnil - češ da je valjar brez ročk manj "nevaren" Praktični preskus: valjanje testa za pito. Odlično Spodnji del testa sem valjala na debelino 6 mm. Ker me je zanimala še debelina 2 mm, sem se poigrala z ostanki testa, razvaljala in razrezala na cik-cak trakove za "dekoriranje" zgoraj. Zadovoljna kafetarca
10. okt 2010 16:53
Odkar sem prvič delala s ticina maso, sem totalno navdušena nad plastičnim, 50cm dolgim valjarjem. (tale na sliki je sicer samo ene 22cm) Zdaj se lahko zgodi, da bom pekla linške piškote. Valjanje testa je meni eno najbolj zoprnih opravil.
Vanja
10. okt 2010 17:07
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
... (tale na sliki je sicer samo ene 22cm) ... Vanja |
10. okt 2010 17:10
kafetarca je napisal/a: | ||
|
Sem mislila tistega z mojega linka, ne s tvoje slike. Sorry.
Hahaha, zdej se pa gremo, katera ima daljšega. Za crknit.
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 10.okt 2010 17:11
10. okt 2010 17:26
Ojoj, oprosti Vanja Ko sem še enkrat prebrala tvoj zapis, je bilo vse razumljivo..., prej sem pa mislila, da komentiraš mojo sliko Ajmeeeeeeeeeeeeeeeee . Tvoj je vsekakor daljši, a morda je moj debelejši kafetarca
10. okt 2010 17:39
kafetarca je napisal/a: |
Ojoj, oprosti Vanja Ko sem še enkrat prebrala tvoj zapis, je bilo vse razumljivo..., prej sem pa mislila, da komentiraš mojo sliko Ajmeeeeeeeeeeeeeeeee . Tvoj je vsekakor daljši, a morda je moj debelejši kafetarca |
Ja, vsekakor je tvoj debelejši. Kam smo prišle! Jao!
Vanja
21. okt 2010 11:07
zdaj se tak valjar kot ga ima darjuška da dobit tudi v slovenij .Včeraj sem ga naročila v tej spletni http://trgovina.bakecake.eu/artikel/1072-leseni-valjar-z- trgovini in danes sem ga že dobila modra.vrtnica
21. okt 2010 11:13
Tudi jaz sem ga naročila včeraj, a pozno zvečer, in ga danes še nimam. :) s0ncek*
26. okt 2010 11:02
V soboto sem v trgovini Interspar (Graz, Center west) kupila valjar z šestimi distančniki (1 - 5 mm), dolg je 35 cm, za 19,80 EUR. Mislim, da jih imajo v vseh večjih intersparovih trgovinah. Lp TalijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bretonske palačinke
Pasta iz ingverja in česna