13. jan 2009 14:13
Košuta je napisal/a: |
Že, že, ampak potem mi vedno uturijo neke njihove kreme, ker bom kao brez njih ko stara goba. Včasih so prav nasilne Košuta |
Po moje je odvisno od kože, torej vsakega posameznika. Ni vse za vsakogar, ne glede na ceno. Meni nekatere zelo drage kreme ne odgovarjajo, po daljšem poskuašnju sem ugotovila, kateri dve znamki mi ustrezata in ju tudi kupujem. Moja mama že 35 let uporablja samo yardley kremo (od Krke), torej nikakršna blesteča znamka, in obraz ima kot "otroška ritka". Še kozmetičarka ji je rekla, naj ne hodi k njej, razen za kakšno masažo, ker je njena koža takšna, da ne potrebuje nikakršne dodatne nege. Umiva se pa samo s toplo vodo, na kožo ne daje tonika ali česa drugega. Temu se pač reče sreča.
Poskusi s kremami iz apoteke, ne samo iz drogerij. Sama še nisem imela težav z iskanjem testerjev. Ko sem prodajalkam rekla, da se odločam za novo kremo in da ne nameravam katere kupit, preden je vsaj en teden ne testiram, so mi brez težav dale več testerjev posameznih znamk. Enako je bilo pred leti tudi v enem kozmetičnem salonu, ker sem rekla, da težko najdem kremo in ne bom na slepo kupila večjega pakiranja.
Vsekakor pa znamka ne jamči, da bo krema odgovarjala prav vsaki koži. Treba je poskušat, dokler ne najdeš.
Mamamia
mamamia