Pozdravljeni, pozdravljene!
Vse naj, naj lepše v novem letu!
Na sedežni iz mikrotkanine imam črto narejeno s kemičnim svinčnikom. S čim jo lahko zbrišem?
Hvala za nasvet in lep dan!
Rezika
rezika
Pozdravljeni, pozdravljene!
Vse naj, naj lepše v novem letu!
Na sedežni iz mikrotkanine imam črto narejeno s kemičnim svinčnikom. S čim jo lahko zbrišem?
Hvala za nasvet in lep dan!
Rezika
rezika
5. jan 2009 10:55
V Muellerju se kupi prav čistilo za kemični svinčnik. Ampak naj povem, da ga jaz iz moških srajc nisem morala spraviti dol. Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
5. jan 2009 14:08
Od Dr. Beckman (al kaj že) dobiš v vsaki večji trgovini. So ene take male plastenke, za vsak madež posebna, dokaj učinkovito. Preizkušeno pa na linoleju ne deluje
Atina
5. jan 2009 16:05
Se pridružujem temu, kar je povedala Atina. Preizkušemo odtsranimo pri 40°C flomastre, kulice, barve vseh vrst.
Anja
5. jan 2009 17:11
Meni so v trgovini svetovali,da naj za čiščenje uporabljam destilirano vodo ali pa navadno radensko,ker nimato vodnega kamna in se flek od vode ne bo poznal,pa zraven lahko dodaš še čistilo. toppy
5. jan 2009 21:00
Delala sem v tekstilu in smo v tem primeru čistili z alkoholom!
marja
6. jan 2009 9:50
Na kavbojkah sem imela v žepu kuli, pa mi je črnilo od kulija naredilo večji krog. Madež sem očistila z čistim alkoholom, ki ga nabaviš v lekarni. m.schafe m.schafe
6. jan 2009 20:28
Hvala za nasvete. Ker sem bila neučakana, sem takoj poskusila čistiti in to z tekočim milom, kupljenim v DM (originalno embalažo sem že zavrgla, ko sem ga prelila v posodico, zato ne vem imena) in zadeva je učinkovala. Ne vem, ali zato, ker se še ni posušilo, ali pa je bilo milo tako močno, važno je, da je dobro. Bom pa nabavila preparate, ki mi jih svetujete, da bodo na zalogi. Rezika rezikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Poke skleda z lososom