Pruh

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

tema odprta - 4. jan 2009 14:14 | ogledi: 2.755 | odgovori: 6

Lep pozdrav.Imam eno popolnoma nekulinarično vprašanje. Po operaciji žolčnih kamnov se mi je pojavil pruh. Do sedaj nisem imela possebnih težav zaradi tega ( če izvzamem grozo ko sem začutila "bulo", ko sem kašljala). Sedaj pa me je začelo boleti na desni strani pod rebri ravno nad bulo, ki se je vidna, tudi , če le sproščeno stojim. In najbolj čudno se mi zdi, da me boli predvsem, ko se uležem in to na levi bok, ko ležim na desnem je v redu. Vem, da bo potrebno obiskat zdravnika, ampak vseeno prosim, če kdo ve kaj bi to bilo, če mi lahko pomaga, oziroma svetuje kaj narediti za samopomoč.

Hvala vsem že v naprej.

Lepo in radi se imejmo

ursa40

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

4. jan 2009 14:47

jutri je ponedeljek, zdravniki delajo... tule mogoče le dobiš kako pametno informacijo, filtra da bo ta resnična pa tuki ni. Če že sprašuješ na forumu, ti svetujem med.over . Očitno ti pomaga če se vležeš na desni bok, torej ne ležat na levmu ;) glavno, jutr pa k zdravniku bannanna_v_slo ;)

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

4. jan 2009 15:26

Tudei moj mož ga je imel in to kar nekaj let,predno je šel na operacijo. Pomembno je,da takrat ko boli se vležeš in da tista "bulica"zleze nazaj not na svoje mesto. Takrat pa je vse ok in takrat ko gre vse nazaj na svoje mesto ne bi smelo boleti. Mož je kar nekaj let nosil poseben pas na tistem delu kjer so mu "čreva"lezla ven.Delal je normalno(seveda s pasom),po operaciji pa je moral nekaj časa počivat in se izogibat dvigovanju težkih bremen. Zato pa obišči zdravnika,prej ko boš šla prej bo zadeva rešena a ne? Smo pa vsi tako, da najprej nekoga povprašamo potem pa je na vrsti zdravnik.Tudi jaz sem takšna...ko gredo ven ledvični kamni me pa vidijo...kar pogumno!! petardica

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

4. jan 2009 17:41

Hvala punci, očitno bom morala res ležat na levem boku=). Predvsem sem na tem forumo spraševala zaradi tega, ker sem veliko koristnih informacij že dobila od vas, dragi kulinarčki. Na drugih forumih pa sploh nikoli ne sodelujem. Ja Petardica, tudi jaz sem taka, da mi nekako odleže,če mi nekdo vsaj malo svetuje, potem pa ...je to pravo ali ni pa je itak v moči vsakega posameznika. Lepo in radi se imejmo ursa40

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

4. jan 2009 18:36

Saj smo pogumne -saj smo rodile(vsaj jaz že..) petardica

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

4. jan 2009 19:49

Ne vem, kdo je postavil to diagnozo - se iz pisanja ne vidi. Če jo je postavil zdravnik in ni predpisal nadaljnjega zdravljenja ....ojojoj.....ampak se mi vendarle z eno veliko mero verjetnosti dozdeva, da v tej zgodi zdravnika še ni bilo. Zato se takoj jutri naroči pri zdravniku. Mislim, da ASAP rabiš zdravniško razlago o tem, kaj se dogaja in to zato, da boš nekako umerila obseg problema. Ker človek je najbolj strah takrat, ko ne ve, koliko je problem, s katerim se sooča, velik. Ti se kar lepo koncentriraj na sebe in ne frčkaj energije z iskanjem forumskih "saj bo vse v redu, js tut poznam eno, k je mela neki pudobnga", ker take tolažbe več kot pet minut itak ne držijo. Saj jutri bo kmalu in boš poklicala profesionalce. Srečo in zdravje v tem letu ti želim. Vendelina jr.

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1412

4. jan 2009 20:33

Kar k zdravniku - pogovarjali se bomo pozneje! daga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti