A se to da dobit v vsaki štacuni s kuharskimi zadevami(ala merkur, mercator tehnika...) al v kakih bolj specializiranih? Pa kakšni so najboljši- silikonski, keramični...?
ema82
A se to da dobit v vsaki štacuni s kuharskimi zadevami(ala merkur, mercator tehnika...) al v kakih bolj specializiranih? Pa kakšni so najboljši- silikonski, keramični...?
ema82
29. dec 2008 18:35
Vsekakor keramični, saj morajo ostati vroči ko v njih postaviš sufle na mizo. Dobiš jih pa povsod, kjer se resno ukvarjajo s prodajo kuharskih zadev.
nola
29. dec 2008 18:55
Keramične različnih velikosti imajo v Leclercu. Mamamia
mamamia
29. dec 2008 19:11
mamamia je napisal/a: |
Keramične različnih velikosti imajo v Leclercu. Mamamia mamamia |
29. dec 2008 19:18
a če bi jih dala v pekač za muffine a ne bi šlo? femica
29. dec 2008 20:56
V Muellerju v BTC-ju v kleti jih imajo. habibti
30. dec 2008 1:23
V 1000 in en dar sem videla silikonske - zelo lično. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
30. dec 2008 9:46
ema82 je napisal/a: | ||
|
v Mb v Leclercu, majhne keramične okrogle posodice, svetlo rjave barve, šest sem jih kupila za darilo. Uporabne so tudi za kaj drugega.
Mamamia
mamamia
30. dec 2008 13:03
Hvala za odgovore, grem danes pogledat. Jih tudi rabim za darilo, sama bi se že znašla ;) Lepo praznujte! ema82Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti karbonara
Grški pita kruh