Želim narediti belo čokoladno torto, vendar mi manjka maraskino. Gledal sem v mercatorju pa ga niso imeli.Ali mi ve kdo povedati kje se ga bi dalo dobiti oz. š čim bi ga lahko nadomestil?
nuvi
Želim narediti belo čokoladno torto, vendar mi manjka maraskino. Gledal sem v mercatorju pa ga niso imeli.Ali mi ve kdo povedati kje se ga bi dalo dobiti oz. š čim bi ga lahko nadomestil?
nuvi
28. dec 2008 18:38
To me pa čudi, da ga v Mercatorju ni bilo, kak teden nazaj sem ga videla v Mb v hipermarketu?
Po moje ga lahko nadomestiš s kakšnim drugim likerjem - kokosovim, vanilijevim, belim curacaom (ne znanm napisat c s tisto vejico na spodnji strani črke c), pomarančnim...
Mamamia
mamamia
28. dec 2008 19:41
Če misliš delati tole torto, ga lahko tudi spustiš ne bo nobene škode. http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Bela_cokoladna
jade
28. dec 2008 19:59
točno to sem mislila.A moram dodati kaj več malinovca? Bi lahko kot zamenjavo uporabila rum ali "šnops"? nuvi
28. dec 2008 20:26
Raje rum, ali pa malo več malinovca.
jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai
Jabolčna torta