26. dec 2008 20:31
kuharca37 je napisal/a: |
seveda je goveja juha vegi saj je krava jedla travo kuharca37 |
26. dec 2008 20:31
kuharca37 je napisal/a: |
seveda je goveja juha vegi saj je krava jedla travo kuharca37 |
26. dec 2008 22:11
Ja, meni tud mož pravi, da naj kar prašički pojejo zelenjavo, pol bo pa on prašička. Malo za šalo - a ste kdaj pomislile, zakaj pravijo, da ne jesti preveč mesa, ko pa živali jejo samo zelenjavo. Meni to ne gre v glavo... zoja2
26. dec 2008 22:19
zelenjavne enolončnice, različne zelenjavne kremne juhe, ajdova kaša z jurčki, boranija, sarma z ješprenjem, čufti (sojini) v paradižnikovi omaki, zelenjavna pita, zelenjavni zavitek, sirov burek, cmoki, sirovi štruklji, ričet brez mesa, pašta fižol s prekajenim tofujem, zrezki iz ovsenih kosmičev, gobovi zrezki, kremna špinača
Najbolje, da pogledaš tudi pod vegetarijanska kosila - večino jedi lahkio brez skrbi zamrzneš.
jasna
26. dec 2008 22:37
na kulinariki so tudi dobri bučkini polpeti. te mam še js zamrznjene kr nardim več kot eno rundo naenkrat. bannanna_v_slo ;)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Debeli špageti s poletno zelenjavo