Lepo pozdravljeni vsi skupaj!
Tole je moja prva tema in sicer sem jo odprla z namenom da mi vi izkušeni kuharji in gurmani svetujete pri sledečem - gre namreč za novoletno večerjo. Idej nimam nobenih pravih, mogoče mi bo katera izmed vaših všeč - z veseljem preberem vse predloge. Gre namreč za to da bom letos prvič pri fantu za novo leto, na vikendu in sicer se je pojavil en problem - kaj suhati =) Moj fant je imel idejo nekaj preprostega, torej pogrej in pojej haha =) Meni osebno pa to res ne odgovarja. Odpadejo samo morske jedi, slednjih namreč ne mara, je pa ljubitelj mesa, zelenjava pa... če že je, bo jedel. =) Jaz - jem vse, najrajši imam kaj posebnega.
Prosim če predlagate kakšne bolj preproste recepte in ne nekaj kar zahteva preveč uric v kuhinji, poleg tega pa sva "samo" dva.
Sama doma redno kuham, ampak ne vem kako - predlogi so se skrili pod posteljo =) Nekaj novega bi, moj fant pa nič ne predlaga. Bom pa jaz prva.
Hvala vam za vaš čas in ideje in vam že vnaprej zaželim prijetno praznovanje in okusno silvestrsko večerjo! =)
Blackie